Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karatists Kalniņš izcīna otro vietu "Combat Games" turnīrā Sanktpēterburgā

Jānis Pārums

Karatists Kalniņš izcīna otro vietu "Combat Games" turnīrā Sanktpēterburgā
Kalvis Kalniņš (no kreisās)

Latvijas karatists Kalvis Kalniņš veiksmīgi startējis "Combat Games" turnīrā, kas norisinājās Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā, izcīnot otro vietu, Sportacentrs.com informēja Latvijas Karatē federācijas pārstāvis Maksims Ivančikovs.

"Combat Games" sacensībās tika pārstāvēti 15 cīņas sporta veidi, kas pulcēja aptuveni 1500 dalībnieku no vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

Karatē katrā svara kategorijā cīnījās astoņi labākie pasaules sportisti. Kalniņš sacensības uzsāka ar 3:0 uzvaru pār Mursultanu Murtazalijevu (Dagestāna), kam sekoja panākums pār Marokas un Jaunzēlandes karatistiem, attiecīgi, ar rezultātu 6:1 un 2:1. Uzvara apakšgrupā nodrošināja vietu pusfinālā, kur sīvā cīņā tika pieveikts 2013.gada Eiropas čempions turks Aikuts Kaja.

Finālā Kalniņš vēlreiz mērojās spēkiem ar Murtazalijevu, taču šoreiz rupja kļūda Latvijas karatistam liedza uzvarēt, tādejādi bija jāsamierinās ar otro vietu, kas tik un tā ir teicams sasniegums.