Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ričs Klementi sagādā pirmo zaudējumu Aleksandram Sarņavskim

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ričs Klementi sagādā pirmo zaudējumu Aleksandram Sarņavskim
Ričs Klementi
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC cīkstonis, amerikānis Ričs Klementi (45-21-1), kurš tagad startē Bellator paspārnē, šīs organizācijas rīkotajā vieglā svara turnīra ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem ar dalītu tiesnešu lēmumu uzveica līdz tam zaudējuma rūgtumu neizbaudījušajam Aleksandram Šarņavskim (20-1-0).

Trīsdesmit piecus gadus vecais Ričs Klementi MMA apritē ir jau kopš 1999. gada, kurš savos zelta gados startējis zem tādiem pasaules vadošo organizāciju zīmoliem kā UFC, DREAM, KOTC, Zst, bet tagad viņš sitās zem Bellator.

Lai arī Ričs šobrīd nav tajā optimālākajā formā kādā viņš bija laikā, kad startēja UFC, viņš vēl joprojām tiek uzskatīts ļoti spēcīgu sportistu.

Bellator vieglā svara ceturtdaļfināla cīņā amerikānim pretī stājās divkārtējā Bellator vidējā svara turnīra uzvarētāja Aleksandra Šlemenko divdesmit trīs gadus vecais audzēknis Aleksandrs Sarņavskis.

Cīņa bija ļoti līdzīga, par ko liecina arī dalītais tiesnešu lēmums. Divi tiesneši uzvaru ar punktu skaitu 29-28 atdzeva Ričam Klementi, taču trešais tiesnesi kā uzvarētāju saskatīja tieši krievu sportistu.

"Šis čalis sit kā no lielgabala. Viņš ir ļoti, ļoti spēcīgs cīkstonis," pēc cīņas izteicās Ričs Klementi. "Rings nemelo. Var jau sportistu izreklamēt cik vien grib, taču astoņstūrī viss nostājas savās vietās."

Pusfināla mačā, kas notiks 16. novembrī šova „BFC - Bellator Fighting Championships 81” ietvaros un stāsies pret poļu atlētu Marcinu Heldu (14-2-0).

Otrā pusfināla cīņā savā starpā dūres krustos brazīlietis Rikardi Tirloni (15-2-0) ar amerikāni Deivu Jensenu (17-2-0).

„BFC - Bellator Fighting Championships 77” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Rich ClementiAlexander SarnavskiyDecision (Split)35:00
2.Dave JansenMagomed SaadulaevSubmission (Guillotine Choke)30:41
3.Marcin HeldMurad MachaevDecision (Unanimous)35:00
4.Ricardo TirlonRene NazareSubmission (Brabo Choke)21:14
5.Lew PolleyCarmelo MarreroDecision (Unanimous)35:00
6.Darrell HorcherE.J. BrooksKO (Punch)10:21
7.Cosmo AlexandreMike BannonTKO (Doctor Stoppage)25:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...