Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pēc divu gadu pauzes ringā atgriežas Juris Ivanovs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pēc divu gadu pauzes ringā atgriežas Juris Ivanovs
Juris Ivanovs
Foto: tukumabrali.lv

Vairākkārtējais Latvijas čempions kikboksā un bijušais pretendents uz pasaules čempiona titulu boksā GBC versijā (jauniešiem) Juris Ivanovs pēc divu gadu dīkstāves atgriežas profesionālajā sportā. Viņa atgriešanās mačs notiks 10. novembrī Tukumā šova „FREON: Milžu cīņas Tukumā” ietvaros, kurā tas krustos dūres ar čīliešu kikbokseri Felipi Valdesu Kārteru.

Par spīti tam, ka Ivanovs pēdējos aktīvā sportista gadus aizvadīja boksa ringā, cīņa ar Valdesu notiks pēc kikboksa (Full contact) noteikumiem.

„Boksa ringā neesmu kāpis vairāk kā divus gadus, bet pēc kikboksa noteikumiem neesmu cīnījies vēl ilgāk. Ar kikboksu sāku savas sportista karjeras gaitas, tagad atkal atsāku un jāatsāk ar to pašu ko toreiz… Liels saviļņojums startēt mājās,” atzīmēja Juris Ivanovs, kuram pieder Latvijas čempiona tituli kikboksā un Tai –boksā.

„Tas, ka atkal startēšu kikboksā nenozīmē, ka neatgriezīšos boksā. Man jau ir piedāvājumi, taču tagad es gribu atgūt formu un tad jau redzēsim kā būs.”

Arī Felipe Valdes Kārters nav mazāk titulēts – viņš vairākkārt kļuvis par Čīles čempionu kikboksā (Full contact un Light contact), kā arī piedalījies pasaules čempionātā, taču pie godalgām nav ticis. Felipe šai cīņai gatavojas Norvēģijā klubā „Bergen Kickboxing Klubb” trenera Bārda Trona vadībā.

„FREON: Milžu čīņas Tukumā” cīņu pāri (apstiprinātie)

DisciplīnaCīņu pāris
K-1Māris Karstais (Tukums) vs. Nikita Mihhailovsky (Igaunija)
K-1Gvido Seilis (Rīga) vs. Oļegs Bogovs (Rīga)
K-1Syed Shahwali Firouzadah (Afganistāna) vs. Ruslans Berdimuratovs (Rīga)
Full ContactIvars Kenigsbergs (Tukums) vs. Roy Wishman (Norvēģija)
Full ContactJuris Ivanovs (Tukums) vs. Felipe Valdes Carter (Čīle)
Full ContactLauris Leitāns (Saldus) vs. Cedric Escamez (Francija)
MMADzintis Ilaķis (Saldus) vs. Igors Pavlovs (Rīga)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali