Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsa organismā atklāta Klomifena un Letrozola klātbūtne

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsa organismā atklāta Klomifena un Letrozola klātbūtne
Džons Džonss
Foto: punchdrunksports.com

Šā gada 7. jūlijā bijušais UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (22-1) tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā, līdz ar to bija jāatceļ viņa pēc divām dienām gaidāmā revanša cīņa ar Danielu Kormjē (18-1). Šodien Nevadas Štata Atlētiskā Komisija (NSAC) beidzot atklājusi uz kādām tad vielām pieķerts Džonss.

Pēc tam, kad Džonss par aizliegto vielu lietošanu tika izsvītrots no cīņu šova “UFC 200” cīkstoņu saraksta, viņš preses konferencē dievojās, ka nav “neko lietojis, kas varētu uzlabot fiziskos rādītājus.” Pēc dažām dienām tika atvērtas “B” proves, kuras apstrīdēja viņa teikto.

Ilgu laiku netika atklāts kādu vielu klātbūtne atrasta Džonsa organismā, taču beidzot noslēpumu plīvurs ir pacelts.
Kā ārzemju masu medijiem ziņo NSAC, abās provēs bijušā UFC čempiona organismā tika atklāta Klomifena un Letrozola klātbūtne, ko atlēti lietojot tā sauktajā “pēc kursa” periodā, lai bloķētu estrogēnu un atjaunotu dabisko testosteronu.

Šobrīd divdesmit deviņus gadus vecajam Džonam Džonsam draud divu gadu diskvalifikācija, kas nozīmē, ka cīņu apritē viņš varēs atgriezties ne ātrāk kā 2018. gada vidū.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2016-07-21 12:37, pirms 8 gadiem
Pietiks ar vinju njemties, - sen jau pieraadijis ka bez aizliegtajaam vielaam nevar iztikt, chempionam vajadzeetu buut kaa paraugam nevis kaa shim.

     [+] [-]

, 2016-07-21 18:10, pirms 8 gadiem
viņš tiešām bija viens no tiem kurš varēja kļūt par leģendu šajā sportā, bet laikam par daudz to dēmonu čalim iekšā. Pat apnicis sekot līdzi visiem viņa mēsliem.