Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Entonijs Petis: „Salauzīšu Hendersonu!”

Entonijs Petis: „Salauzīšu Hendersonu!”
Entonijs Petis
Foto: mmajunkie.com

Galvenais pretendents uz UFC vieglā svara čempiona titulu Entonijs Petis (16-2-0), kuram 31. augustā šovā „UFC 164” jātiekas ar patreizējo UFC čempionu Bensonu Hendersonu (19-2-0), kuru viņš uzvarēja pirms trim gadiem un atņēma tam WEC vieglā svara titulu, sola to izdarīt arī šoreiz.

„Bensons izcīnījis UFC čempiona jostu… Viņš uzvarējis Frenkiju Edgaru un Kleju Guidu un izdarījis visu, lai paturētu čempiona titulu savā īpašumā. Bet tagad pēc viņa jostas esmu atnācis es,” bravūrīgs bija Entonijs Petis.

„Atņēmu viņam WEC čempiona jostu, bet tagad pienācis laiks atņemt Bensonam arī UFC jostu. Vienmēr esmu juties kā pasaules labākais vieglā svara cīkstonis, un tagad pienācis laiks to pierādīt.”

„Mani neinteresē vai Hendersonam šobrīd ir uzvaru sērija vai nē, jo es zinu, kas man jādara šai cīņā. Galu galā viens no maniem sitieniem ar kāju sasniedza mērķi… Soli pa solim salauzīšu viņu!”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...


Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.