Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko augustā aizvadīs cīņu ar UFC cīkstoni Šūnoveru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko augustā aizvadīs cīņu ar UFC cīkstoni Šūnoveru
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: allboxing.ru

MMA leģendas Fjodora Jemeļjaņenko (34-4-0) brālis Aleksandrs Jemeļjaņenko (23-6-0) 25. augustā Krievijā šova „ProFC 50” ietvaros aizvadīs cīņu ar bijušo UFC smagā svara cīkstoni, divdesmit astoņus gadus veco amerikāni Derilu Šūnoveru (13-5-0), ziņo mixfight.ru

Trīsdesmit vienu gadu vecajam Aleksandram Jemeļjaņenko cīņa ar UFC rīkotā realitātes šova „The Ultimate Fighter 10” dalībnieku Derilu Šūnoveru būs trešā šosezon. Krievs šogad uzveicis Bobu Sapu (11-17-0) un brazīliešu atlētu Hose Rodrigo Gelki (15-11-0), bet pēc cīņas ar Šūnoveru oktobrī gatavojas aizvadīt revanša maču ar bijušo UFC un PRIDE cīkstoni Mirko „Krokopu” Filipoviču (28-10-2).

Savukārt Šūnovers, kurš realitātes šovā „The Ultimate Fighter 10” aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam, visvairāk atmiņā palicis dēļ ķīviņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Kvintonu Džeksonu (32-11-0), kurš viņam dēļ tā apaļajām formām iedeva iesauku „Pupiņi”. Derils izaicināja Kvintonu uz cīņu, bet tas mačs tā arī nenotika. Vienīgajā UFC aizvadītajā mačā, pirms, kura Šūnovers bija uzkrājis desmit cīņu uzvaru sēriju, cieta sakāvi cīņā ar Džeimsu Maksvīniju (11-10-0) un atstāja pasaules vadošās organizācijas rindas.

Pēc aiziešanas no UFC Derils piedzīvoja vēl četrus zaudējumus, taču pēdējos mačos spējis uzkrāt trīs cīņu uzvaru sēriju, kurā atzīmējies ar panākumiem pār Adamu Padillu (8-4-0), Alonzo Roeinu (3-3-0) un bijušo UFC un Strikeforce smagā svara čempiona titula pretendentu Polu Buentello (32-15-0).

Izmantotie resursi:
mixfight.ru