Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Neits Markvards neatteiktos no cīņas ar Džordžu Santpjēru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Neits Markvards neatteiktos no cīņas ar Džordžu Santpjēru
Neits Markvards
Foto: thescore.com

Jaunais Strikeforce pusvidējā svara čempions Neits Markvards (32-10-2) neizslēdz iespēju tikties ar savu kluba biedru no "Jackson’s MMA” patreizējo UFC pusvidējā svara čempionu Džordžu Santpjēru (22-2-0). Markvarts uzskata, ka viņam ir pa spēkam nogāzt Santpjēru no troņa.

„Pusvidējā svarā es jūtos daudz veiklāks, ātrāks, izturīgāks un pie tā visa spēks man arī nav pazudis. Jūtu, ka esmu kļuvis labāks kā sportists,” pārliecināts bijušais UFC cīkstonis Markvards, kurš pirms tam startēja vidējā svarā.

„Esmu cīnījies daudzos pasaules nostūros un es zinu uz ko esmu spējīgs. Sportistam jātic tam, ka viņš ir labākais. Dēļ tā arī mēs cīnāmies. Tāpēc patiešām es sevi uzskatu labāku par visiem citiem. Tas nav mājiens tieši uz Džordža pusi.”

„Mēs ar Santpjēru esam apsprieduši iespējamo mūsu savstarpējo cīņu. Mēs apzinamies, ka tāda iespēja pastāv. Ja tam būs lemts notikt, tad tā arī notiks.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-07-21 14:26, pirms 12 gadiem
Protams neatteiktos, bet kamēr viņam ir līgums ar Strikeforce, kam ir līgums ar Showtime, viņš nevar tikt UFC, turklāt arī UFC GSP pretinieki pietiek.