Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vandarlejs Silva: „Ar Vitoru Belfortu mēs vēl tiksimies”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vandarlejs Silva: „Ar Vitoru Belfortu mēs vēl tiksimies”
Vandarlejs Silva
Foto: militarytimes.com

Brazīliešu MMA zvaigzne Vandarlejs Silva (34-11-1) ir nedaudz sašutis, ka viņam atcēlās 23. jūnijā šova „UFC 147” ietvaros paredzētā cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (21-9-0), taču sportists nav nokāris degunu un grasās parādīt skaistu cīņu pret sava tautieša aizvietotāju amerikāni Riču Frenklinu (28-6-0).

„Žēl, ka nenotiks cīņa ar Vitoru. Es divus mēnešus trenējos, lai sagatavotos šim mačam un būtu lieliskā formā. Man bija lieliska iespēja uzvarēt Belfortu. Taču es nepārdzīvoju. Viņš var mukt, taču tik un tā nenoslēpsies, jo tā vai citādi mēs ar viņu tiksimies,” savās emocijās dalījās trīsdesmit piecus gadus vecais Silva, kurš pirms četrpadsmit gadiem piekāpās Vitoram Belfortam un tagad gaidīja revanšu, taču Belforts treniņā guva savainojumu un mačs tika atcelts.

„Līdzjutēji ar sapratni izturas pret šo situāciju. Turklāt – Frenklins ir lielisks cīkstonis, pēdējās vidējā svara čempions pirms šo vietu ieņēma Andersons Silva. Arī Brazīlijā viņu zina. Ceru, ka mēs parādīsim labu šovu.”

„Jūtos lieliski! Esmu vesels un man nav pat neviena mikro savainojuma. Arī prāts ir tīrs un mans vecums ir tikai cipars,” kaujinieciski noskaņot ir Vandarlejs Silva.

„UFC 147” cīņu pāri

Rich Frankin vs. Wanderlei Silva
Cezar Ferreira vs. Sergio Moraes Rony Mariano
Bezerra vs. Godofredo de Oliveira
Mike Russow vs. Fabricio Werdum
Yuri Alcantara vs. Hacran Dias
Rodrigo Damm vs. Anistavio Medeiros
Francisco Drinaldo vs. Delson Heleno
John Teixeira vs. Hugo Viana
Leonardo Mafra Teixeira vs. Thiago de Oliveira Perpetuo
Marcos Vinicius Borges Pancini vs. Wagner Campos
Felipe Arantes vs. Milton Vieira

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-06-22 12:28, pirms 12 gadiem
Netiksieties gan, jo matemātikas skolotājs Franklins aizsūtīs tevi pensijā.

     [+] [-]

, 2012-06-22 15:10, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Netiksieties gan, jo matemātikas skolotājs Franklins aizsūtīs tevi pensijā.
gluži tavi vārdi, bet es vēl gribētu vēl 1 reiz redzēt kā Wanderlei dabū iekšā !

     [+] [-]

, 2012-06-22 23:01, pirms 12 gadiem
Nu Wanderlejs vienmēr būs leģenda dēļ savām Pride dienām, bet nu baigi krīt uz nerviem, ka pirms pēdējām cīņām viņš visu laiku uzvedās un runā it kā viņš vēl tagad ir terminators-killers, kaut gan viņu visu laiku rubīj āra + iepriekšējā cīņā viņš knapi tika galā ar 40 gadīgu resnu Cung Le, pietam pats gandrīz tika izslēgts vairākas reizes. un Belforts ar savām ātrajām un precīzajām rokām pret Wanda dullo vicināšanos stilistiski ir visneizdevīgākais pretinieks, kāds var būt.