Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Odriņa-Urbova izcīna apšaubāmu 3.vietu Vācijas "Grand Prix"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Odriņa-Urbova izcīna apšaubāmu 3.vietu Vācijas "Grand Prix"
Kristīne Odriņa-Urbova
Foto: Gatis Rozenfelds, F64

Latvijas cīkstone Kristīne Odriņa-Urbova turnīrā Vācijā svētdien izcīnīja trešo vietu. Interesanti, ka turnīra noslēdzošajā dienā bija stājušies spēkā jaunie cīņas sacensību noteikumi, tomēr mači notika vēl pēc vecajiem noteikumiem.

Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla mačos (svara kategorijā līdz 67 kg) mūsu sportistei pretī stājās mazpazīstamas vietējās vācietes, kuras tika sakautas sausajā. Odriņa-Urbova vispirms uzvarēja Grosu (3:0, 3:0), bet pēc tam pieveica arī Grīsu (2:0, 5:0).

Pusfinālā pretī nāca 2013. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļniece - krieviete Svetlana Babuškina, sekoja zaudējums divos periodos (0:3, 0:1). Gandarījuma turnīrā bija darīšana ar vēl vienu šī gada Eiropas čempionāta bronzas medaļas īpašnieci - vāciete Alīna Fokena tika pieveikta jau pirmajā periodā (5:0), un tādējādi Odriņa-Urbova izcīnīja 3. vietu Vācijas "Grand Prix".

Interesanti, ka minētā trešā vieta ir juridiski apšaubāma, jo 19. maijā notikušās finālcīņas risinājās pēc vecajiem noteikumiem, kaut gan bija jau stājušies spēkā jaunie noteikumi.

Piemēram, tikmēr Losandželosā viss notika korekti - 19. maija sacensības risinājās pēc jaunajiem noteikumiem. Savos mačos uzvarēja tādas zvaigznes kā Džordans Barozs (ASV), Opans Sats (Krievija), Jeļena Pirožkova (ASV).

Izmantotie resursi:
grand-prix-ringen.de
fila-official.com

  +5 [+] [-]

, 2013-05-21 13:50, pirms 11 gadiem
Kristīne nav vainīga ka organizatori ignorē pastāvošos noteikumus...

  +1 [+] [-]

, 2013-05-21 15:09, pirms 11 gadiem
točka rakstīja: Kristīne nav vainīga ka organizatori ignorē pastāvošos noteikumus...
pareizi.
katram savi noteikumi, ja nepatīk, tad necīnies!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-21 22:37, pirms 11 gadiem
Nu autoram, varbūt, nevajag lietot tādus terminus, par kuriem viņiem maz sajēgas, piemēram "juridiski abšaubāmi"... Interesanti, kādas juridiskas (civiltiesikas, administratīvas, vai krimināltiesiskas) sekas rada Kristīnes Odriņas - Urbovas izcīnītā trešā vietā Vācijas Grandprix??? Viņa izcīnija trešo vietu atbilstoši konkrēto sacensību reglamantam un tas nav apšaubāmi, ne sportiski, ne juridiski.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-22 12:11, pirms 11 gadiem
moraless rakstīja: Interesanti, kādas juridiskas (civiltiesikas, administratīvas, vai krimināltiesiskas) sekas rada Kristīnes Odriņas - Urbovas izcīnītā trešā vietā Vācijas Grandprix???
jurists iekomentēja varētu padomāt, ka juridiskai apšaubīšanai jārada civiltiesiskas, administratīvas, vai krimināltiesiskas sekas

  -1 [+] [-]

, 2013-05-26 08:46, pirms 11 gadiem
Ieraudzīju virsrakstu un domāju- nez ko tad apšaubāmu mūsu sportiste izdarījusi- acīmredzami zaudējusi bet samaksājusi tiesnešiem un tikusi pie uzvaras tādā veidā? Izrādās, ka stāsts nemaz nav par viņas rīcību, bet gan par organizatoru. Afftar, mācies rakstīt