Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šinja Aoki cīnīsies ar Riču Klementi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šinja Aoki cīnīsies ar Riču Klementi
Šinja Aoki
Foto: pancakelanding.com

DREAM vieglā svara čempionam, Japānas sportistam Šinjam Aoki (27-5-0) beidzot atrasts pretinieks uz 29. maija cīņas šovu "DREAM 17: Fight for Japan". Japānim pretī stāsies bijušais UFC cīkstonis, amerikānis Ričs Klementi (40-19-1), ziņo sherdog.com

Pēc ilgiem meklējumiem, beidzot DREAM vadība oficiāli paziņojusi organizācijas vieglā svara čempiona pretinieku uz 29. maija šovu. Japānim pretī stāsies trīsdesmit piecus gadus vecais bijušais UFC cīkstonis Ričs Klementi, kurš savus spēkus bez UFC izmēģinajis arī citās vadošajās organizācijās kā Bellator, Superior Challenge un AdrenalineMMA.

Jāpiemin, ka no paša sākuma Aoki cīņu šovā "DREAM 17: Fight for Japan" bija paredzēts tikties ar "Shooto" čempionu, brazīlieti Vilamiju Freiri, taču vīzas problēmu dēļ, brazīlietis tika izņemts no šova. Viņa vietu ieņēma MFC vieglā svara čempions Antonio Makkī, taču vakar nezināmu iemeslu dēļ Makkī tika nomainīts ar Klementi.

Šinja Aoki pēc 2010. gadā piedzīvotā zaudējuma pēc punktiem par Strikeforce čempiona titulu Gilbertam Melendezam, nav zaudējis pēdējās četrās cīņās pēc kārtas. Pēdējā uzvara izcīnīta šā gada 9. aprīlī, kad cīņu šovā "Strikeforce: Diaz vs. Daley" tika izcīnīta ātra uzvara par Lailu Bīrbornu.

Savukārt Ričs Klementi pēc aiziešanas no UFC, kura notika 2009. gadā, no aizvadītajām divpadsmit cīņām, uzvaras izcīnījis septiņās. Jāatgādina, ka Klementi Japānā pēdējo reizi startējis 2004. gadā.

"DREAM 17: Fight for Japan" cīņu pāri

Masakazu Imanari vs. Keisuke Fujiwara
Hideo Tokoro vs. Yoshiro Maeda
Kenji Osawa vs. Takafumi Otsuka
Darren Uyenoyama vs. Atsushi Yamamoto
Shinya Aoki vs. Rich Clementi
Joachim Hansen vs. Mitsuhiro Ishida
Takeshi Inoue vs. Koichiro Matsumoto
Caol Uno vs. Akiyo Nishiura
Katsunori Kikuno vs. Daisuke Nakamura

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...