Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Apstiprināts, Frenks Mirs nomainīs Alisteru Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Apstiprināts, Frenks Mirs nomainīs Alisteru Overīmu
Frenks Mirs
Foto: mmalinker.com

UFC prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka dopinga lietošanā pieķerto Alisteru Overīmu (36-11-0) cīņā par UFC smagā svara čempiona jostu ar brazīlieti Junioru Dos Santosu (14-1-0) aizvietos eksčempions Frenks Mirs (16-5-0).

Pēc tam, kad UFC smagā svara titula pretendents Alisters Overīms tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā (Viņa testesterona līmenis bija 14:1, bet sportistiem Nevadas štatā maksimāli pieļaujamais ir 6:1 – J.E.) radās jautājums, kurš tad aizvietos „sasmērējušos” nīderlandieti. Par visreālāko kandidātu tika izvirzīts bijušais UFC smagā svara čempions Frenks Mirs, taču Dana Vaits salika visus punktus uz i, apgalvojot, ka Mirs kā paredzēts šovā „UFC 146” cīnīsies ar Keinu Valeskēzu.

Taču tagad Vaits nonācis pretrunās pats ar sevi. UFC prezidents nolēmis negaidīt 26. maija Nevadas Štata Atlētiskās Komisijas sēdi, kurā tiks pieņemts gala lēmums Overīma lietā, bet jau rīkojies – nomainot nīderlandieti pret Frenku Miru. Kāpēc tik negaidīts lēmums to droši vien zina tikai pats Vaits un UFC vadībai stāvošās personas.

Bet tagad nav skaidrs, kas notiks ar Alisteru… Pat, ja viņu NSAC attaisnos vai viņš paliks organizācijas rindās vai nē to ir grūti prognozēt. Nav arī atbildēts uz jautājumu: kas būs ar Keinu Valeskēzu, kuram bija jācīnās ar Frenku Miru? Vai viņam piemeklēs kādu citu pretinieku vai tomēr viņam vēl kāds laiciņš būs jāpasēž bez cīņu prakses, to cerams, ka uzzināsim tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2012-04-21 19:21, pirms 12 gadiem
tas ir DIR$ĀĀĀ

     [+] [-]

, 2012-04-23 10:14, pirms 12 gadiem
Tad jau toč labāk varēja Hantu Ja frenks būs tik pat lēns un tizls kā pret Minotauru, tad cīņa ilgs 10 sekundes.