Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Murilo Rua atgriežas sportā jūnijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Murilo Rua atgriežas sportā jūnijā
Murilo Rua (no labās) ar brāli Mauricio Rua
Foto: ESPN.com

Bijušais EliteXC vidējā svara čempions Murilo Rua (20-12-1), kurš gadu atpakaļ paziņoja par karjeras beigšanu, 7. jūnijā brazīliešu šova „Bitetti Combat” ietvaros atkal atgriežas MMA apritē ar revanša maču pret savu tautieti, bijušo WEC čempionu Paulo Filho (22-4-2), ziņo mmajunkie.com

Trīsdesmit vienu gadu vecais Murilo Rua ringā atgriezīsies pēc viena gada pauzes. Par aiziešanu no lielā sporta brazīlietis paziņoja 2011. gada maijā pēc piedzīvotā zaudējuma cīņā par BAMMA čempiona titulu britam Tomam Vatsonam (15-4-0). Viņš ir bankrotējošās organizācijas EliteXC bijušais vidējā svara čempions.

Karjeras laikā bijušā UFC pussmagā svara čempiona Mauricio Rua vecākais brālis uzveicis ne mazums savulaik slavenu cīkstoņu kā Alekss Andrade (9-5-0), Mario Speriju (13-4-0), Ksavieru Foupa – Pokamu (22-17-0), Džeisonu Džonsu (17-9-0) u.c.

Lai arī trīsdesmit trīs gadus vecais Paulo Filho nekad nav runājis par iešanu prom no sporta, dēļ savas atkarības no trankvilizatoriem (nomierinošajiem līdzekļiem) pasaules lielākās organizācijas brazīlieti jau sen ir norakstījuši. Dēļ atkarības no psihotropajām vielām ar Paulo savulaik lauza līgumu arī WEC. Filho kādreiz tika ierindots starp pasaules vadošajiem vidējā svara atlētiem. Viņa kontā ir uzvaras pār Čelu Sonenu (27-11-1), Melvinu Manhoefu (24-9-1), Džo Doerksenu (47-16-0), Rijo Čonenu(20-13-0) u.c. pasaulē zināmiem sportistiem.

Interesanti, ka pērnā gada beigās Filho tika nogādāts slimnīcā ar diagnozi – „psihotropo vielu pārdozēšana – Rogipnols”. Kopš tās dienas sportiskajām gaitām nekas nebija dzirdēts.

„Paulo daudz laika pavada trenējoties,” ar informāciju dalījās Filho pārstāvis Freds Fondes. „Viņš mīl cīņas un ir sajūsmā no iespējas iziet ringā. Viņam uz šo cīņu palīdzēs sagatavoties [Žozels] Distaks (Andersona Silvas treneris – J.E.).”

Jāpiemin, ka Paulo Filho šī būs otrā savstarpējā tikšanās reize ar Murilo Rua. Pirmais duelis sportistu starpā notika 2006. gada aprīlī Japānā „PRIDE Bushido 10” ietvaros. Toreiz ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvara tika atdota Filho.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-21 18:24, pirms 12 gadiem
Gaidu sho ciinju un ceru ka buus kkur iespeejams arii redzeet