Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mirko „Krokops” Filipovičs tomēr paliek sportā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mirko „Krokops” Filipovičs tomēr paliek sportā
Mirko Filipovičs
Foto: punchdrunkgamer.com

Leģendārais horvātu cīņu sporta meistars Mirko „Krokops” Filipovičs (17-7-0), kurš šā gada martā it kā kāra boksa cimdus uz nagliņas, tomēr atkal startēs. Viņa nākamā cīņa paredzēta 27. maijā Madridē (Spānijā). Turnīra „K-1 Rising 2012 World MAX Final 16” supercīņā horvāts pēc K-1 noteikumiem tiksies ar spāņu sportistu Lorenzo Havjēru Džordžu (68-9-4).

Pagājušā gada oktobrī pēc zaudējuma Rojam Nelsonam (16-7-0) Mirko Filipovičs tika atbrīvots no UFC un sportists oficiāli atvadījās no profesionālā MMA. Šogad viņš pielika punktu arī K-1 karjerai. Viņa dzimtajā Horvātijā par godu Filipoviča iešanai pensijā tika noorganizēts cīņu šovs „Final Fight : Cro Cop vs Sefo”, kurā leģendārais sportists dūres krustoja ar citu ne mazāk slavenu kikbokseri Reju Sefo. Krokops izcīnīja uzvaru pēc punktiem un solījās, ka šī bija pēdējā profesionālā K-1 cīņa viņa karjerā.

Taču nē. Mirko tomēr domas mainījis un nav devies pensijā, drīzāk šo kluso periodu horvātu policista dzīvē var nosaukt par īsu atvaļinājumu. Viņa kārtējais lielais uznāciens plānots 27. maijā Spānijā pret WAKO pasaules čempionu kikboksā Lorenzo Havjēru Džordžu.

Grūti spriest kas pamudināja Mirko Filipoviču atgriezties uz lielā ringa, taču par horvāta „atgriešanos” priecājas arī vairākas MMA organizācijas, kuras sportistam jau izteikušas piedāvājumus. Visreālāko piedāvājumu izteikusi OneFC, kura horvātu smagsvaru cer izlikt būrī jau augusta šovā.

„K-1 Rising 2012 World MAX Final 16” cīņu pāri

Turnīrs

Mike Zambidis vs. Chahid Oulad El Hadj
Abraham Roqueñi vs. Andy Souwer
Artur Kyshenko vs. Su-Hwan Lee
Harut Grigorian vs. Murthel Groenhart
Loh-Ngern Pitakkruchaiden vs. Chris Ngimbi
Gago Drago vs. Andy Ristie
Xu Yan vs. Yasuhiro Kido
Yūji Nashiro vs. Reece McAllister

Supercīņas

Mosab Amrani vs. Zeben Díaz
Badr Hari vs. Anderson Silva
Mirko Filipović vs. Loren Javier Jorge
Daniel Ghiţă vs. Paul Slowinski
Rico Verhoeven vs. Sergei Lascenko

Izmantotie resursi:
Actionable Trading Ideas, Real Time News,...

     [+] [-]

, 2012-04-22 12:11, pirms 12 gadiem
wtf badr hari vs andersom silva ? andersons silva pec K1 noteikumiem un pret badr hari butu intresanti redzet un pec tam varetu revansu rikot pec mma noteikumiem

  +1 [+] [-]

, 2012-04-22 12:19, pirms 12 gadiem
marcis.beach rakstīja: wtf badr hari vs andersom silva ? andersons silva pec K1 noteikumiem un pret badr hari butu intresanti redzet un pec tam varetu revansu rikot pec mma noteikumiem
P.S. Tas ir cits Andersons Silva - kikbokseris. Arī brazīlietis, taču vairāk nekādi nav saistīts ar UFC čempionu A.Silvu.

     [+] [-]

, 2012-04-23 01:50, pirms 12 gadiem
es jau domaju,ka nebus ritiigi badr buutu vinu iznicinajis pa K1 noteikumiem