Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Freimanis uzveic Atalhaoi un kļūst par Eiropas čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Freimanis uzveic Atalhaoi un kļūst par Eiropas čempionu
Edgars Freimanis
Foto: Sergejs Skripa

Vakarnakt “Arēnā Rīga” notiekošajā cīņu šova “Klondaika Fight Arena” ietvaros par jauno Eiropas čempionu kikboksā vieglajā svarā (- 72 kg) tika kronēts tukumnieks Edgars Freimanis (11-2), kurš trīs raundu cīņā pēc punktiem uzvarēja nīderlandieti Aminu Atalhaoi (27-9-1).

Cīņu aktīvi uzsāka abi kikbokseri, kuri jau no pirmās minūtes bez īpašas izlūkošanas metās viens otram virsū un aizvadīja bezkompromisa cīņu.

Sākot ar otro raundu teritoriālo pārsvaru sāka demonstrēt pazīstamā latviešu karatista/kikboksera Mareka Lavrinoviča audzēknis Edgars Freimanis, kurš bija veiksmīgāks gan tuvcīņā, gan kombināciju izvēlē, arī fiziskais pārsvars bija jūtams.

Trešais raunds priekš Amina Atalhaoi, kurš tikai pusotru nedēļu pirms šīs Eiropas čempiona titula cīņas tika lūgts aizvietot savu savainoto tautieti Redoanu Koubini, bija izdzīvošanas raunds, jo nīderlandietis tika dzenāts no viena stūra līdz otram un nespēja neko likt pretī Freimaņa ofensīvai, taču izvilka līdz cīņas baigām.

Pēc ringā aizvadītajiem visiem atvēlētajiem raundiem, ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvaru izcīnīja un par jauno Eiropas čempionu kikboksā tika kronēts “TM Fighting Team” sportists Edgars Freimanis.

“Dienu pirms cīņas to vakaru nespēju aizmigt. Domāju tikai par gaidāmo maču. Vakara gaitā vairākkārt noskatījos savu mīļāko filmu “Rocky IV”, “ pēc uzvaras atminējās Freimanis.

“Paldies trenerim Marekam Lavrinovičam, kurš mani sagatavoja ne tikai fiziski, bet strādāja arī pie morālās sagatavotības. Šis man ir otrs tituls profesionālā kikboksera karjerā, bet pie tā netaisos apstāties.... Tuvākie mērķi ir sagatavoties gaidāmajam Eiropas čempionātam kjokušinkai karatē.”

“Klondaika Fight Arena” rezultāti:

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
K1Tonis KravčenkoNils GerasimovsDecision32:00
K1Jānis ZiediņšArnoldas Ragazinskas (Lietuva)KO12:50
K1Jurijs OrlovsNikola Kovačič (Norvēģija)TKO31:12
K1Kristaps ZīleAndrey Krupniakov (Baltkrievija)KO12:59
K1Staņislavs MakarenkoSanito Perez (Portugāle)DRAW33:00
K1Edgars FreimanisAmin Attalhaoui (Nīderlande)Decision33:00
MMADanils VesņenoksRenatas Buškus (Lietuva)Submission21:21
MMAHasans MežijevsRokas Stambrauskas (Lietuva)TKO10:14
MMAKevin Wiwatovski (Polija)Daniels RiekstiņšTKO14:04
BokssAndrejs PokumeikoLukas Ablozevisius (Lietuva)Decision43:00

Izmantotie resursi:
KLONDAIKA Fight Arena | Best martial art events...