Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žeroms le Banērs startēs „DREAM: Dynemite”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žeroms le Banērs startēs „DREAM: Dynemite”
Žeroms le Banērs
Foto: free-sport-wallpapers.com/k1

31. decembrī Japānā notiekošo cīņas šova „DREAM: Dynemite!!!2010” cīkstoņu sarakstu papildinājusi K-1 leģenda Žeroms le Banērs (Francija), kurš pēc MMA noteikumiem tiksies ar džudistu Satoši Iši, ziņo sherdog.com

Žeromu le Banēru (3-1-1) droši var dēvēt par vienu no pasaules labākajiem K-1 cīkstoņiem, bet tajā pašā laikā arī par vienu no neveiksmīgākajiem. Neveiksmīgs viņš ir tajā ziņā, ka viņš ir uzveicis ne mazums pasaules labāko K-1 meistaru, taču ne reizi nav izdevies uzvarēt „K-1 World Grand Prix”. Pat „K-1 World Grand Prix” finālā francūzis tik startējis divas reizes. Kopumā pēc K-1 noteikumiem le Banērs aizvadījis deviņdesmit septiņas cīņas, no kurām septiņdesmit piecās guvis uzvaras.

Arī MMA francūzim nav gājis nemaz tik slikti. No aizvadītajām piecām cīņām Žeroms uzvarējis trijās, vienā cīnījies neizšķirti un vienreiz zaudējis. Tiesa, pagaidām pēdējo MMA cīņu francūzis aizvadījis pirms četriem gadiem.

Savukārt divdesmit trīs gadus vecais Pekinas Olimpisko spēļu čempions džudo Satoši Iši (3-1-0) MMA aizvadījis četras MMA cīņas. Vienīgo zaudējumu japānis piedzīvojis savā debijas mačā, kurš notika 2009. gadā pret citu Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēju Hidehiko Jošidu, piekāpjoties savam kolēģim pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...