Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Lešlijs atteicies no cīņas ar Overīmu

Lešlijs atteicies no cīņas ar Overīmu
Bobijs Lešlijs
Foto: Sherdog.com

Bijušā WWE vrestlinga zvaigzne Bobijs Lešlijs (ASV) atteicies pieņemt piedāvājumu 31. decembrī Japānā cīņu šovā DREAM: Dynamite2010” stāties pretī K-1 un Strikeforce čempionam Alisteram Overīmam. Iespējams Lešlija vietā ar Overīmu cīnīsies Semijs Šīlts, ziņo sherdog.com

Pēdējā laikā ārzemju prese bieži baumoja par holandieša Alistera Overīma (33-11-0) piedalīšanos vecgada vakara cīņu šovā „Dream: Dynemite”, bet tagad, kad viņa dalība ir apstiprināta, radies jautājums, kurš tad būs čempiona pretinieks.

Tika nosaukti vairāki Overīma iespējamie pretinieki – sākot ar Bobiju Lešliju (5-1-0), beidzot ar Todu Dafiju (6-1-0). Tomēr visreālākais no pieejamajiem pretiniekiem izskatījās Bobijs Lešlijs, kurš MMA aizvadījis sešas cīņas un tikai vienā cietis sakāvi.

Taču Lešlija menedžmentam ir citi plāni uz savu aizbilstamo. Viņi nevēlas likt Bobija galvu pret Alistera kulaku. Protams, tas ir pretrunā ar Lešlija nesenajiem izteicieniem, ka ir gatavs iziet pret Overīmu vai pret Fjodoru Jemeļjaņenko. Jāatzīst, ka pēc Bobija nesenā zaudējuma mazpazīstamajam Čadam Grigsam ir jābūt nedaudz piesardzīgam savos izteicienos, jo kas zina – varbūt tas var piepildīties. Overīma vai Jemeļjaņenko sitieni nebūs vājāki par Grigsa sitieniem.

Uzreiz pēc Lešlija atteikuma, kandidāta vietu ieņēma četrkārtējais K-1 čempions Semijs Šīlts. Tiesa, vēl nav oficiāli apstiprināta šī ziņa un nav zināms gadījumā, ja tomēr notiks šis mačs, tad pēc kādiem noteikumiem – MMA vai K-1.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.