Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudistei Puķītei bronza Eiropas U-23 čempionātā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džudistei Puķītei bronza Eiropas U-23 čempionātā
Evija Puķīte
foto: judo-lido.lv

Latvijas džudiste Evija Puķīte šodien izcīnījusi bronzas medaļu Sarajevā (Bosnija un Hercegovina) notiekošajā Eiropas U-23 čempionātā džudo.

Startējot svara kategorijā līdz 70 kg, Puķīte apakšgrupā no 1. kārtas bija brīva, bet otrajā atzina Šveices sportistes Stefānijas Egeres pārākumu. Gandarījuma turnīrā Puķīte startēja daudz sekmīgāk un tika galā ar Itālijas pārstāvi Dženiferu Picanti un Mariju Cosiču no Horvātijas, izcīnot bronzas godalgu. Par čempioni kļuva jau pieminētā Egere.

Svara kategorijā līdz 63 kg Līgai Terai viss beidzās jau pēc pirmās cīņas, kurā viņa piekāpās Anna Ščerbakovai no Krievijas.

Dāmu sacensībās Latviju vēl pārstāvēs Jekaterina Žalnere, kur startēs svara kategorijā līdz 78 kg, bet kungiem vēl uz starta no mūsējiem nav izgājis Vitālijs Reško (-100kg).

Izmantotie resursi:
judo-world.net

     [+] [-]

, 2010-11-21 22:59, pirms 14 gadiem
nu forši