Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonis Kozlovskis aizvadīs cīņu ar kanādieti Alaoi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Kozlovskis aizvadīs cīņu ar kanādieti Alaoi
Raimonds Kozlovskis
Foto: Fight Review

Šā gada augustā par Latvijas čempionu MMA vieglākajā svarā kronētais rīdzinieks Raimonds Kozlovskis (2-3-0) nākamo cīņu aizvadīs 14. novembrī Tukumā cīņu šova “Milžu cīņas 4” ietvaros pret kanādieti Ksavjē “X-Man” Alaoi (4-0-0).

Kluba “Sev Arch” audzēknis Raimonds Kozlovskis, kura nopietnākais tituls profesionālajā sportā ir Eiropas čempiona josta kikboksā, augustā uzvarot kuldīdznieku Atvaru Armanoviču (4-1-1), kļuva par Latvijas čempionu MMA.

Latvijas cīkstonis vēl pagaidām nezina, kad viņam vajadzēs aizvadīt sava jauniegūtā titula pirmo aizstāvības cīņu, tāpēc pieņēma piedāvājumu aizvadīt MMA cīņu ar bijušā UFC pusvidējā svara čempiona Džordža Santpjēra (25-2-0) treniņu partneri Ksavjē Alaoi, kurš reitingā ierindots starp Kanādas TOP 10 labākajiem vieglākā svara cīkstoņiem.

“Mana pamatdisciplīna ir kikbokss, taču arī MMA vēlos pierādīt sevi. Man neuztrauc pretinieka izcelsme, pieredze vai viņa statistika. Es kāpju ringā, lai uzvarētu un tas arī viss,” portālam Sportacentrs.com stāstīja Kozlovskis.

Raimonda kontā piecās aizvadītajās cīņās ir tikai divas uzvaras: uzveikts jau pieminētais Atvars Armanovičs, kā arī saldenieks Kaspars Uzijs (0-1-0). Zaudējis viņš cīņās ar lietuvieti Linu Griguolu (1-4-0), baltkrievu Alekseju Vasiļjevu (2-4-0) un Robertu Šenfeldu (4-3-0).

Protams, daudz skaistāka statistika ir kluba “Tristar Gym” pārstāvim Alaoi, kura statistikas ailītē nav neviena zaudējuma. Viņš uzvarējis savus tautiešus Kevinu Volkeru (1-2-0) un Samuelu Moisanu (0-1-0) amerikāni Maiku Karamu (0-1-0) un krievu Nikolaju Baikinu (2-3-1).

Pirms pāriešanas uz profesionāliem, Ksavjē bijusi arī lieliska amatieru MMA sportista karjera. Viņš amatieros aizvadījis vienpadsmit cīņas un tikai Kanādas labākajam vieglākā svara MMA cīkstonim Samuelam Moisanam izdevās viņu uzveikt. Bet kā jau minēju, profesionāļos Ksavjē Samuelam revanšējās uzvarot to pirmajā raundā, pielietojot sāpju paņēmienu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-10-21 00:54, pirms 9 gadiem
kkadi nubi kausies