Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hendersons: “Uzvarēšu Belfortu pat, ja viņš lietos dopingu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hendersons: “Uzvarēšu Belfortu pat, ja viņš lietos dopingu”
Dens Hendersons
Foto: sherdog.com

Amerikāņu cīņu sporta zvaigzne, bijušais organizāciju PRIDE un Strikeforce čempions Dens “Hendo” Hendersons (31-13-0), kuram 7. novembrī stāv priekšā trešā cīņa ar bijušo UFC čempionu Vitoru Belfortu (24-11-0), uzskata, ka viņš brazīlieti uzvarēs pat tad, ja viņš lietos dopingu.

Abas MMA leģendas pazīstamas jau sen – viņi pirmo reizi cīņu laukumā tikās 2004. gadā šovā „PRIDE 32”, kurā Dens Hendersons svinēja uzvaru pēc punktiem.

Bet deviņus gadus vēlāk ar mākslīgo testosteronu, kas tobrīd oficiāli bija atļauts, piepumpētais Belforts revanšējās Hendersonam, aizsūtot amerikāņu sportistu nokautā, kas priekš Hendo bija pirmā sakāve ar nokautu. Kopš 2014. gada testosterona aizvietošanas terapija ASV cīņās pēc MMA noteikumiem ir aizliegta.

Briest abu cīņas sporta veterānu trešais mačs, kurš notiks 7. novembrī Vitora dzimtajā Brazīlijā cīņu šova “UFC Fight Night 77” ietvaros.

“Kā cīkstonis esmu kļuvis labāks,” pārliecināts četrdesmit piecus gadus vecais Dens Hendersons. “Protams, esmu kļuvis vecāks un vairs ne tik ātrs, bet kopumā esmu labāks kā agrāk. Esmu vēl joprojām tikpat spēcīgs un bīstams kā agrāk.”

“Es uzvarēšu Vitoru neskatoties no tā vai viņš lietos dopingu vai nē. Vēl joprojām esmu tādā formā, lai varētu viņu uzveikt.”

Uz doto momentu Dens Henderosns ir pats vecākais cīkstonis UFC rindās. Viņš savas karjeras laikā uzvarējis gandrīz visus planētas labākos MMA cīkstoņus, taču viņš aizvien cer uz titula cīņu.

“Šobrīd koncentrējos tikai un vienīgi uz cīņu ar Belfortu. Ja man izdosies viņu uzveikt dominējošā manierē, esmu pārliecināts, tas mani pietuvinās titula cīņai. Bet tagad vienīgais, kas mani rūp, ir gaidāmā cīņa.”

Izmantotie resursi:
mmamanie.com