Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maikels Falkao turpmāk startēs Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maikels Falkao turpmāk startēs Bellator
Maikels Falkao
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC vidējā svara cīkstonis, brazīlietis Maikels Falkao (28-4-0) parakstījis līgumu ar citu amerikāņu organizāciju – Bellator (Bellator Fighting Championships). Sportista debija organizācijas rindās un pirmais pretinieks pagaidām vēl nav zināmi.

Par līguma parakstīšanu ar nokautu meistaru Falkao oficiāli apstiprināja arī Bellator šefs Born Rebnijs.

Atgādinām, ka Maikels Falkao no divdesmit astoņām izcīnītajām uzvarām divdesmit trīs gadījumu savus pretiniekus uzveicis ar nokautu. Falko gandrīz visas cīņas aizvadījis savā dzimtenē un ringā ticies praktiski tikai ar saviem tautiešiem. Vienīgā reize, kad brazīlietim stājās pretī kādas citas tautības sportists bija 2010. gada novembrī cīņu šovā „UFC 123”, kad pēc punktiem tika uzvarēts amerikānis Džeralds Haris.

Šī brazīlietim bija pirmā un pēdējā cīņa UFC rindās. Kaut arī viņam tika paredzēta cīņa šā gada janvārī „UFC Live: Sanchez vs. Kampmann” pret Alesio Sakaru, traumas dēļ Falkao atteicās no šī mača. Tad Falkao tika solīta cīņu ar Tomu Lavloru, kura bija nolikta uz augustu, taču UFC prezidents Dana Vaits pamatojoties uz brazīlieša kriminālo pagātni maijā atlaida karstasinīgo Maikelu Falkao, kuru šā gada sākumā tiesāja par 2002. gadā pastrādātu noziegumu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-10-20 17:10, pirms 13 gadiem
Nav iespējams uzlikt par obligātu, vismaz vienreiz (teiksim zem bildes) rakstā minēt cīkstoņu vārdu viņu dzimtajā vai angļu valodā?