Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bjorns Rebnijs atstājis Bellator prezidenta amatu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bjorns Rebnijs atstājis Bellator prezidenta amatu
Bjorns Rebnijs
Foto: sportsoutwest.com

Pasaules otras lielākās MMA organizācijas Bellator prezidenta amatu pametis tās dibinātājs un ilggadējais vadītājs Bjorns Rebnijs. Viņa vietu šajā krēslā ieņems bijušais organizācijas Strikeforce prezidents Skots Kokers.

Lielākais organizācijas Bellator FC akcionārs Viacom pēc organizācijas formāta maiņas, no turnīru šoviem pārejot uz standarta cīņām, izlēmuši šķirties arī ar šīs organizācijas dibinātāju Bjornu Rebniju un izpilddirektoru Timu Deneheru.

Rebnijs un Denehers pie Bellator stūres nosēdēja piecus gadus, kuru laikā aizvadīts 121 cīņu šovs un attīstījās no spāņu valodīgā kanāla ESPN Deportes līdz autoratīvajam MTV 2, bet vēlāk pievienojās informatīvajam koncernam Viacom ar iknedēļas translācijām SPIKE TV, kurai kādreiz bija līgums ar UFC .

Bjorns Rebnijs par savu atbrīvošanas iemeslu uzskata nesaskaņas ar SPIKE TV īpašniekiem, kuriem ir cits redzējums par Bellator tālāko nākotni. Bellator no visām citām organizācijām atšķīras ar to, ka, lai tiktu pie titula cīņas, sportistam vispirms vajadzēja uzvarēt turnīrā.

Par jauno Bellator direktoru kļūs bijušais Strikeforce prezidents Skots Kokers, kurš pēc savas organizācijas pārdošanas UFC piederošajai kompānijai „Zuffa” bija bez darba.

„Mēs esam priecīgi, ka Kokers vadīs Bellator un ir iesaistīts turnīra tipa organizācijas pārveidē par tradicionāla modeļa organizāciju ar lielām cīņām,” ārzemju masu medijiem ziņoja SPIKE TV prezidents Kevins Kejs.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-06-21 15:46, pirms 10 gadiem
Nemaz nebrīnīšos ja pēc kāda laika posma ar Bellator notiks tas pats kas ar Strikeforce...