Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjanovs un Skujiņš nosvērušies un gatavi rītdienas cīņām

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjanovs un Skujiņš nosvērušies un gatavi rītdienas cīņām
Oļegs Jemeļjanovs (no labās) svēršanās procedūras laikā ar Ādamu Kombu
Foto: Manvels Isadžanjans

Šovakar Vācijā notika oficiālā svēršanās procedūra pirms rītdienas MMA cīņu šova “Superior FC 14: The Comeback”, kurā piedalīsies arī divi mūsu valsts atlēti, Latvijas čempioni smagā un vieglajā svarā Oļegs Jemeļjanovs (5-1) un Roberts Skujiņš (5-7-1).

Jelgavnieks Roberts Skujiņš, kurš pārstāv Rīgas klubu “Pofesionālis”, svēra 69, 8 kg, bet viņa pretinieks čehs Jaroslavs Poborskis (25-37) tieši 70 kg, perfekti iekļaujoties vieglā svara divīzijas rāmjos.

“Morāli jūtos labi, bet fiziski nedaudz saguris. Šodien labi jāizguļas un vienkārši jākoncentrējas uz rītdienas cīņu,” portālam Sportacentrs.com atklāja Latvijas čempions vieglajā svarā Skujiņš, kurš savā pēdējā cīņā atzina poļa Lukaša Rajevska (6-2) pārākumu, bet pirms tam izcīnīja uzvaras pār Mihailu Zabajevu (7-6), Dainiusu Gedvilu (2-1) un cīnījās neizšķirti ar Semiju Ben Amoru (6-0-1).

Arī olainietim Oļegam Jemeļjanovam nebija problēmu ar svaru. Smagsvaros (+ 93 kg) galvenais nepārsniegt svara limitu, kurš ir 120 kg un Jemeļjanovam tas izdevās. Oļega svars 114 kg, bet viņa pretinieks amerikānis Ādams Kombs svēra par vienu kilogramu mazāk – 113 kg.

Jāpiezīmē, ka bijušais Latvijas čempions smagajā svarā Oļegs Jemeļjanovs ringā nav kāpis kopš 2014. gada maija, kad trīs raundu cīņā pēc punktiem atzina Jāņa Gintera (1-1) pārākumu. Sportists ilgu laiku mocījās ar dažādiem savainojumiem, tāpēc tikai tagad, kad pilnībā atlaba, izlēma atgriezties uz lielā ringa.

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network

  +1 [+] [-]

, 2016-05-21 13:09, pirms 8 gadiem
Cikos cíņas?

     [+] [-]

, 2016-05-22 21:16, pirms 8 gadiem
Izgājuši svēršanās procedūru, nevis "nosvērušies" vai "nosvērti", kā te reizēm raksta.