Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsons UFC titula aizstāvības cīņu aizvadīs ar Reisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsons UFC titula aizstāvības cīņu aizvadīs ar Reisu
Demetrius Džonsons
Foto: usatoday.com

MMA organizācijas UFC mušas svara ( - 56 kg) čempions Demetrius Džonsons (24-2-1) savu nākamo obligāto titula aizstāvības cīņu aizvadīs 30. jūlijā Atlantā (ASV) cīņu šovā “UFC 201”, kurā dūres krustos ar bijušo organizācijas “Elite XC” čempionu Vilsonu Reisu (20-6).

Divdesmit deviņus gadus vecais amerikāņu sportists Demetrius Džonsons par UFC čempionu kļuva 2012. gadā, ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveicot savu tautieti Džozefu Benavidesu (24-4).

Kopš tā brīža Džonsons aizvadījis astoņas veiksmīgas sava titula aizstāvības cīņas, divreiz uzvarot Džonu Dodsonu (18-7), bet pa vienai reizei Džozefu Benavidesu, Džonu Moragu (16-4), Ali Bagautinovu (13-4), Krisu Karisao (17-8), Kjodži Horiguči (17-2) un Henriju Sejudo (10-1).

Nākamā titula aizstāvības cīņa viņam paredzēta ar ASV dzīvojošo brazīlieti Vilsonu Reisu, kurš pirms pievienošanās UFC aizvadīja dažas cīņas zem “Bellator”, “Elite XC” un “Cage Warroirs” karogiem.

Grūti salīdzināt Reisu ar iepriekšējiem Džonsonam piederošā titula kārotājiem, jo atšķirībā no viņiem viņš nav īpaši skaļš vārds MMA pasaulē. Teorētiski Reis ir bijušais jau sen bankrotējušās MMA organizācijas “Elite XC” mušas svara čempions, taču no vērā ņemamākajām uzvarām viņam ir panākumi tikai pār Zaku Makovski (18-7), Braienu Karaveju (20-7), Deividu Tauruseviču (17-5), Dastinu Ortisu (15-5) un Skotu Jorgensenu (15-12).

Grūti izteikt jeb kādas prognozes par šo gaidāmo cīņu, bet fakts ir viens, uz papīra absolūts šī mača favorīts ir pašreizējais UFC čempions Demetrius Džonsons.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2016-05-20 15:23, pirms 8 gadiem
Domāju, ka pareizāk būtu rakstīt Henrijs Sehudo, nevis Sejudo. Meksikānis tomēr...

     [+] [-]

, 2016-05-22 23:20, pirms 8 gadiem
Vēl pareizāk būtu revanša mačs ar Krūzu.

Pēc Sehudo, nu galīgi nav ko. Vienīgi Benavidezu 3. reizi varētu laist, bet nu reāli, Džonsonam tīri izaicinājuma pēc un lai ieliktu sevi pieklājīgā slavas gaismā, jāiet meklēt izaicinājums.

Grūti turēt augstā godā, kad visa divīzija ir izslaucīta. Pēdējās trīs cīņas - 1 sekunde pirms cīņas beigām, bijušā pretendenta pilnīga dominēšana un TKO pāri slavēto olimpisko cīkstoni.

Reāli, ja DJ varētu Krūzu kaut kā uzvarēt, tad būtu beidzot kaut cik vajadzīgā slava tai svara kategorijai. Reis nemaz nav slikts, bet kaut kā nu vienalga. Un reāli jau nav tā baigākā uzvaru sērija. Nav reāli, ko dot, izņemot Joey B, kas jau 2x zaudējis. Nerunājot arī par to, ka baumoja, ka no TUF varētu nākamo pretendentu lozēt.