Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintons Džeksons nav pret revanšu ar Karali Mo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintons Džeksons nav pret revanšu ar Karali Mo
Kvintons Džeksons (no kreisās) kopā ar Muhamedu Lavalu
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (35-11-0), kurš pagājušās nedēļas nogalē pēc punktiem uzveica bijušo Strikeforce pussmagā svara čempionu Muhamedu „Karali Mo” Lavalu (12-4-0) neiebilst pret revanša maču ar Mo.

Neskatoties uz to, ka Kvintons Džeksons ar Muhamedu Lavalu cīņu šova „Bellator 120” ietvaros piecpadsmit minūtes centās viens otru nokautēt, cīņa beidzās pēc punktiem un viņu starpā palikušas vēl dažas nenokārtotas lietas.

Džeksons šajā divkaujā izcīnīja uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu, taču ar soģu lēmumu nebija apmierināts nedz Lavals, nedz viņa līdzjutēji, kā arī daži eksperti.

Uzreiz pēc uzvarētāja paziņošanas Muhameds Lavals izrādīja savas emocijas un sāka protestēt pret tiesnešu lēmumu, uz ko Kvintons atbildēja izaicinot Karali Mo aizvadīt revanša maču.

„Man patīk ideja par revanšu. Es gribēju viņu nokautēt, taču šoreiz Mo bija labāks kādu jebkad viņu esmu redzējis,” komentēja Kvintons „Rampeidžs” Džeksons.

„Tu vēlējies cīnīties un sarīkot nīkulīgu vārtīšanos pa zemi. Paskaties uz savu seju! Domāju, ka beidzamais raunds bija ļoti līdzīgs, taču paskaties kā izskatās tava seja. Tu neuzvarēji. Visu ko tu centies izdarīt ir nogāzt mani zemē, taču neko vairāk tu nevarēji izdarīt.”

Pateicoties uzvarai pār Muhamedu Lavalu Kvintons Džeksons ieguvis tiesības cīnīties ar patreizējo Bellator pussmagā svara čempionu Emanuelu Ņūtonu, taču Rampeidžs nevēlas šo cīņu, jo abi ir kluba biedri. Tā kā reālākais variants varētu būt, ka Džeksons tomēr aizvadīs revanša maču ar Lavalu.

„Man ar Ņūtonu ir viens treneris – Antonio Makki. Mēs ik pa laika trenējamies kopā un mēs savā ziņā visi esam viena ģimene. Nezinu kā tas izskatītos, ja mēs cīnītos viens pret otru. Godīgi sakot, nezinu kā būs tālāk,” skaidroja Kvintons Džeksons.

Izmantotie resursi:
UFC news MMA news Best UFC News - Best MMA...