Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zaromskim jūnijā cīņa ar Meinu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zaromskim jūnijā cīņa ar Meinu
Marius Zaromskis
Foto: sherdog.com

DREAM pusvidējā svara čempions, lietuvietis Marius Zaromskis (14-5-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 10. jūnijā Kanādā cīņu šovā "Score Fighting Series: Mississauga". Viņa pretinieks būs vietējais sportists Džordans Meins (21-7-0), ziņo mmajunkie.com

Marius Zaromskis, kurš pērngad aizstāvēja sev piederošo DREAM čempiona titulu, bet neizmantoja iespēju kļūt arī par Strikeforce čempionu, piekāpjoties Nikam Diazam, iespējams, būs pats nopietnākais pretinieks ar kādu savā karjerā ticies kanādiešu atlēts Džordans Meins.

Lai arī Meins nav zaudējis savās pēdējās četrās aizvadītajās cīņās un no šiem četriem mačiem, divos ir pieveiktas tādas bijušās UFC zvaigznes kā Džo Rigs un Džošs Burghams, Zaromskis šobrīd tiek uzskatīts par Meina spēcīgāko pretinieku.

Jāpiemin, ka, ja Džordans 2010. gada augustā nebūtu cietis zaudējumu bijušajam UFC, DREAM un Affliction cīkstonim Džeisonam Hajam, Meinam aiz muguras būtu deviņu nezaudēto cīņu sērija. Atgādinām, ka tas ir tas pats Hajs, kuru Marius Zaromskis 2009. gadā uzveica un kļuva par DRAM čempionu.

Džordans Meins, kurš dod priekšroku ātrām uzvarām (no 21 uzvaras 19 izcīnītas priekšlaicīgi - J.E) uzskata, ka uzvara pār Zaromski atvērs viņam ceļu uz UFC.

"Lepojos ar to, ka manas cīņas ir skatāmas un varu dāvāt skatītajiem neaizmirstamu šovu. Zinu, ka mēs ar Mariusu parādīsim skaistu cīņu un pret lietuvieti parādīšu visu ko es spēju," savos komentāros dalījās Meins.

"Score Fighting Series: Mississauga" cīņu pāri

Marius Zaromskis vs. Jordan Mein
Rameau Thierry Sokoudjou vs. TBA
Joe Doerksen vs. Luigi Fioravanti
Antonio Carvalho vs. Doug Evans
Adrian Wooley vs. Nick Mamalis
Jorge Britto vs. TBA
Tyler Hardcastle vs. Michael Reilly
William Romero vs. Tristan Johnson
Josh Hill vs. Roland Delorme
Alex Ricci vs. Matt Brown
Denis Puric vs. Syd Barnier

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...