Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lesnars sportā atgriežas vasarā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lesnars sportā atgriežas vasarā
Broks Lesnars
Foto: mmaconvert.com

Šodien preses konferencē UFC čempions smagajā svarā Broks Lesnars paziņoja, ka ir atguvies no slimības un, ka vasarā tas atgriezīsies ringā, kur tiksies ar Šeina Karvina un Frenka Mira cīņas uzvarētāju.

Pagājušā gada novembrī Brokam Lesnaram bija paredzēta UFC titula aizstāvības cīņa ar Šeinu Karvinu, taču čempions bija spiests atteikt cīņu, tā kā bija aizdomas, ka viņš saslimis ar mononukleozi. Taču vēlāk, kad Broks aizlidoja uz Kanādu, lai atpūstos un tiktu galā ar pārdomām sakarā ar atcelto cīņu, viņš pēkšņi sajuta spēcīgas vēdersāpes.

„Pamodos vakarā no nopietnām sāpēm. Ķermeņa temperatūra bija uzkāpusi līdz četrdesmit grādiem. Likās, ka man it kā būtu sašauts vēders,” savas sajūtas apraksta Lesnars.

Vēlākā ārstu izmeklēšanā tika konstatēts, ka Brokam ir divertikulīts. Sajūtas no slimības, pēc Lesnara vārdiem, bija it kā viņa vēderā būtu caurums. Ārstēšanās laikā čempionam deva antibiotikas un pretsāpju zāles.

„Ārsti vēlējās, lai pirmām kārtām pats cīnītos ar savu slimību. Savādāk man vienkārši vajadzētu sēsties uz operāciju galda un man izgrieztu daļu resnās zarnas, tad es ilgi pēc tam vēl varētu kakāt maisiņā un atvadīties no sporta uz visiem laikiem.”

Pēc vienpadsmit dienu pavadīšanas slimnīcā Broks Lesnars pazaudēja astoņpadsmit kilogramu. Pēc šīs straujās svara zaudēšanas čempionu pārveda uz citu slimnīcu, kur viņam ieteica piekrist operācijai.

Taču Lesnars negribēja sēsties zem skalpeļa un nolēma atgriezties zālē un treniņu procesā spēja atgūt 14 kg no zaudētā svara. Kad UFC čempions atgriezās uz atkārtotajiem testiem, tad ārsti bija vienkārši pārsteigti.

„Viņi vienkārši bija šokā! Tie nespēja manā vēderā atrast pilnīgi nekādas problēmas. Tas ir brīnums!” priecīgs par neticamo izveseļošanos bija Lesnars, kurš preses konferences beigās izteica lielu paldies dakteriem no „Mdecenter One” par to, ka tie izglāba viņa dzīvību un viņa karjeru.

Izmantotie resursi:
sherdog.com