Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko aprīlī pret Verdumu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko aprīlī pret Verdumu
Fjodors Jemeļjaņenko.
Foto: sherdog.com

Kā šodien noskaidrojies, tad par šī brīža pasaules spēcīgākā MMA cīkstoņa Fjodora Jemeļjaņenko pretinieku oficiāli apstiprināts brazīliešu sportists Fabricio Verdums, ziņo portāls valetudo.ru

Krievu fenomena Fjodora Jemeļjaņenko (31-1-0) un Fabricio Verduma (13-4-1) tikšanās notiks 16. aprīlī STRIKEFORCE cīņu šovā.

„Par 99% esmu pārliecināts, ka mana cīņa ar Fjodoru notiks 16. aprīlī,” tā portālam tatame.com izteicās Verdums.

Brazīlietis ir pārliecināts par savu uzvaru: „Man jau uz gaidāmo cīņu ir sagatavota stratēģija. Nevaru ar sāpju paņēmienu paņemt tādu cīkstoni kā Fjodors. Bet, ja nu es „saņemu” viņa roku vai kāju, viņš tik un tā nepadosies...Es ieiešu vēsturē. Uzvara pār Fjodoru nenozīmēs, ka esmu par viņu labāks kā cīkstonis, tāpēc, ka viņš ir īsts vecis, taču es būšu labāks mūsu cīņas vakarā.”

Atgādinām, ka federāciju UFC un PRIDE veterāns Fabricio Verdums savu pēdējo cīņu aizvadīja pagājušā gada novembrī, kad ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem bija pārāks par Antonio Silvu.

Arī Fjodors Jemeļjaņenko, kurš savā karjerā tikai reizi ir zaudējis, savu pēdējo cīņu aizvadīja pērnā gada novembrī, kad ar TKO pieveica sīksto amerikāņu smagsvaru Bretu Rodžersu. Šis Rodžersam bija pirmais zaudējums viņa karjerā.

Izantotie resursi:
valetudo.ru
tatame.com
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 20:58, pirms 14 gadiem
uhh brazīlim mute liela redzes ko izdarīs ringā...

  -1 [+] [-]

, 2010-01-20 21:02, pirms 14 gadiem
the best mma fighter ever
fjodor, visi zin ka tu esi labaakais, lai runaa ko grib,bet tu uzveiktu visus ufc ciikstonjus kaa nelikaas

     [+] [-]

, 2010-01-20 21:35, pirms 14 gadiem
gaidu ātrāk cīņu

     [+] [-]

, 2010-01-20 22:34, pirms 14 gadiem
Gaidīju ka Overeems ciiniisies pret viņu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 12:03, pirms 14 gadiem
Haralds Burkovskis rakstīja: straikfors shmaikfors
Fedja nemiiz un paraksti ar UFC
fjodors sasistu visus labaakos no ufc
un ja nezini iistos iemeslus kaapeec vinjsh negrib iet uz ufc tad nevajag rakstiit muljkiibas

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 14:53, pirms 14 gadiem
metalurgs Hn rakstīja: fjodors sasistu visus labaakos no ufc
un ja nezini iistos iemeslus kaapeec vinjsh negrib iet uz ufc tad nevajag rakstiit muljkiibas
Vai vari pateikt īstos iemeslus kāpēc viņš negrib iet uz UFC?

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 16:51, pirms 14 gadiem
taapeec ka ufc neizturas pret ciikstonjiem kaa pret cilveekiem, to pats fjodors teica. tu paraksti kontraktu un tevtaas ciinjas tajos terminjos ir jaaivada vai tur vai kas. plus, vinjam neljautu piedaliities sambo turniiros.
nu bet bailes taas tocna nav. neviens no ufc nestaav blakus fjodoram

  +2 [+] [-]

, 2010-01-22 00:20, pirms 14 gadiem
Dana pēdējajā līgumā piedāvāja iespēju piedalīties sambo turnīros.
Pie tam, skaitliski tas bija lielākais līgums, kādu UFC jebkad ir piedāvājuši!
Fedors necīnas UFC, dēļ M1, kas laidīs Fedoru UFC tikai tad, ja UFC ar M-1 co-promote'os to cīņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-22 11:53, pirms 14 gadiem
logiski ka man tas arii buutu bezgala interesanti, vnk man rjiebjas kad cilveeki domaa ka fedja baidaas no lesnara, mira, vai tur veel kaut kaadiem tipa "baigajiem večiem,pret kuriem fjodoram nav shances" kaa saka dana. kaa teica pats fjodors, vinju vnk neapmierina liiguma noteikumi, taatad kaut kas vinjam nepatiik un viss.bet nauda vinjam vispaar jau iipashi daudz nenoziimee, nedomaaju ka vinjsh savas karjeras laikaa nopelniijis tikai tik daudz, lai tikai pietiktu braukaat ar toyota raw 4 un dziivot parastaa bloku maajaa, nauda nav izshkiroshais faktors. bet vinjam ir atlikushas veel 2 ciinjas strikeforce, taa kaatad jautur nebuus vairs palicis ar ko ciiniities tad ganjauvinjsh parakstiis to liigumu ar ufc

  +2 [+] [-]

, 2010-01-23 15:40, pirms 14 gadiem
Komentetaji citi butu delj naudas dibenu atdot...es uzskatu ka visu ko rakstaprese nevar uzskatit par taisnibu!!!Nedomaju ka UFC piedavaja ko tadu,tas plikpaurainais preteklis(Dana) nedomaju ka visu atklaja...tapat ka Fedors!ta ka tur varetu but galigi cits iemesls,var but mes to pat nenojaušam un nevaram iedomaties...tikai maz ticams ka Fedors nomiza...redzesim ka bus talak,bet domaju ka Fedoram ari negribas vergot tadam teljpaurim ka Dana...kursh pat savu māti būtu gatav pārdot!Tāpēc vienķarši baudam mma...un baudam Fedora cinjas!

     [+] [-]

, 2010-03-25 21:51, pirms 14 gadiem
metalurgs Hn rakstīja: taapeec ka ufc neizturas pret ciikstonjiem kaa pret cilveekiem, to pats fjodors teica. tu paraksti kontraktu un tevtaas ciinjas tajos terminjos ir jaaivada vai tur vai kas. plus, vinjam neljautu piedaliities sambo turniiros.
nu bet bailes taas tocna nav. neviens no ufc nestaav blakus fjodoram
SAMBO TURNIRI!?!? Kam tadi vispar vajadzigi? Kam tie vispar interese? Smiekligs arguments, tad jau vareja vel pateikt ka grib piedalities kkada setas turnira.. tas ka vinam piedavaja briesmigus liguma noteikumus..neticu!!! par nosacijumiem var vienoties..domaju ka ufc Feodoru gribetu dabut par jebkadiem nocacijumiem (sapratigiem)..Fedjam drosvien bija citi iemesli..miziens!!! Ar to pedejo nigu jau ar knapi tika gala..reali paveicas..