Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Čārlzs pēc punktiem uzveic Džeimsu Vilsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Čārlzs pēc punktiem uzveic Džeimsu Vilsonu
Dens Čārlzs
Foto: bellator.com

Vakarnakt ASV notiekošā cīņu šova „Bellator MMA - 2014 Monster Energy Cup” vakara galvenajā mačā Dens Čārlzs (9-2-0) trīs raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica Džeimsu Vilsonu (3-2-0), savā statistikā ierakstot kārtējo uzvaru.

Nebijis notikums motokrosa sacensību „Monster Energy cup” vēsturē bija cīņu šovs, ko organizēja viena no pasaules lielākajām MMA organizācijām „Bellator”.

Šajā pasākumā notika tikai trīs cīņas, no kurām galvenais mačs bija starp pieredzes bagāto Denu Čārlzu un cīņas sporta multimākslinieku Džeimsu Vilsonu, kurš savus spēkus regulāri pārbauda gan pēc MMA, K-1, boksa un graplinga noteikumiem.

Šajā cīņā sensācija izpalika un Čārlzs bāzējoties uz pieredzi dominēja visos atvēlētajos trīs raundos un izcīnīja uzvaru pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (30-27, 30-27 un 30-27).

Priekš divdesmit deviņus gadus vecā amerikāņa šī bija devītā uzvara karjerā, taču ne tā nozīmīgākā. Par viņa skaļāko panākumu viennozīmīgi var dēvēt uzvaru pār britu sportistu Stjuartu Ostinu (8-1-0).

„Bellator MMA - 2014 Monster Energy Cup” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Dan CharlesJames Wilsondecision (unanimous)35:00
2.Adrian HadribeajA.J. Williamsdecision (split)35:00
3.Gustavo LopezSean Cantorsubmission (rear-naked choke)14:39

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...