Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pedro Rizo nomainīs Andreas Kraniotakes

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pedro Rizo nomainīs Andreas Kraniotakes
Pedro Rizo
Foto: mmaxtout.com

Bijušais pretendents uz UFC smagā svara čempionu titulu, brazīlietis Pedro Rizo (19-9-0) treniņā guvis savainojumu, kas sportistam liedz 5. novembra šovā „ProElite 2” iziet pret bijušo UFC smagā svara čempionu, amerikāni Timu Silviu (29-7-0). Rizo aizvietos vācu smagsvars Andreas Kraniotakes (12-4-0).

Organizācijas „ProElite” vadības pārstāvis Ričs Ču apstiprināja, ka Pedro Rizo treniņa procesā guvis savainojumu (Daļējs tricepsa cīpslas plīsums) un ir spiests atteikties no cīņas ar Timu Silviu.

Savainotā Rizo vietā ar Silviu tiksies vācu smagsvars Andreas Kraniotakes, kurš šobrīd aizvada trīs cīņu uzvaru sēriju. Tiesa, Kraniotakes nevar lielīties skaļām uzvarām, tāpēc sportists apgalvo, ka cīņa ar titulēto Silviu ļaus viņam parādīt sevi plašākai publikai.

Vācieša nopietnākie pretinieki ir austrietis Geralds Tureks (10-2-0), lietuvietis Arunas Vilius (2-2-1) un brits Deivs Kīlijs (5-3-0). Viliusu un Kīliju Kraniotakesam izdevies uzvarēt, taču titulētā Tureka priekšā vācietis kapitulēja ar nokautu.

„ProElite 2” cīņu pāri

Tim Sylvia vs. Andreas Kraniotakes
Andrei Arlovski vs. Travis Fulton
Mark Ellis vs. Ryan Martinez
Jason Bosler vs. Richard Odoms
Chris Birchler vs. Jake Heun
Walter Harris vs. Esteves Jones

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...