Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džordžs Santpjērs traumas dēļ nestartēs „UFC 137”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džordžs Santpjērs traumas dēļ nestartēs „UFC 137”
Džordžs Santpjērs
Foto: melissasmich.com

Desmit dienas pirms turnīra „UFC 137” no cīkstoņu saraksta traumas dēļ izkritis UFC pusvidējā svara čempions Džordžs Santpjērs (22-2-0), kuram šova galvenajā duelī bija jāaizstāv sev piederošais tituls pret Karlosu Konditu (27-5-0), šodien ārzemju masu medijiem ziņoja UFC prezidents Dana Vaits.

Kā vēsta Dana Vaits, tad Santpjērs savainojis celi (mediālas nodrošinājumu saišu plīsums), kas čempionam liegs trenēties vismaz mēnesi. Savukārt Karloss Kondits, lai arī Džošs Koščeks piedāvājies aizstāt savainoto Santpjēru, nolēmis pagaidīt, kad kanādietis izveseļosies un cīnīsies ar viņu.

Jāpiemin, ka sākotnēji Džordžam Santpjēram bija paredzēts aizvadīt super maču ar bijušo Strikeforce čempionu Niku Diazu, taču neievērojot UFC uzstādītos noteikumus Diazs tika noņemts no titula cīņas.

Tā kā Santpjēra – Kondita pāris izkritis no šova cīkstoņu saraksta, vakara galvenā dueļa vietu ieņēmusi cīņa starp, kurā tiksies jau pieminētais Niks Diazs ar bijušo UFC čempionu Bī Džei Penu.

„UFC 137” cīņu pāri

B.J. Penn vs. Nick Diaz
Hatsu Hioki vs. George Roop
Mirko Filipovic vs. Roy Nelson
Cheick Kongo vs. Matt Mitrione
Jeff Curran vs. Scott Jorgensen
Dennis Siver vs. Donald Cerrone
Bart Palaszewski vs. Tyson Griffin
Brandon Vera vs. Eliot Marshall
Dustin Jacoby vs. Brad Tavares
Daniel Downes vs. Ramsey Nijem
Francis Carmont vs. Chris Camozzi

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2011-10-19 13:20, pirms 13 gadiem
Autor, iemācies tulkot, vai atrodi normālus avotus. Konditam nepiedāvāja cīnīties ar Koščeku. Koščeks pats tviterī Vaitam piedāvāja sevi (par ko čalim mega respekts), bet Vaits nepiekrita, jo tas Konditam būtu solis atpakaļ.

Saka, ka atgriezīšoties pēc 2. mēnešiem. Tad UFC būs Toronto Ideālāk nevarētu būt.

     [+] [-]

, 2011-10-19 18:36, pirms 13 gadiem
Mans ideālais scenārijs:
Carlos tomēr paņem kādu cīņu, teiksim ar John Fitch un Condit zaudē. Diazs uzvar BJ Penn un pēc tam GSP cīnās ar Diazs

     [+] [-]

, 2011-10-20 00:05, pirms 13 gadiem
Faaaaaak! Tā gaidīju šito cīņu! Kondits lai labāk tiešām pagaida - šamais ir pelnījis titula cīņu! Respect Kosčekam - lai kāds lecīgs tipiņš šis būtu, no cīņas nebaidās!

  -1 [+] [-]

, 2011-10-20 08:47, pirms 13 gadiem
salāts