Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krievs Omari Ahmedovs pievienojies UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krievs Omari Ahmedovs pievienojies UFC
Omari Ahmedovs
Foto: bloodandsweat.ru

UFC rindas papildinājis zaudējumu nezinošais vidējā svara cīkstonis, krievs Omari Ahmedovs (11-0-0), kurš līgumu ar organizāciju parakstījis uz četrām cīņām. Krieva debija pasaules prestižākās organizācijas rindās notiks 9. novembrī šovā „UFC Fight Night 32” pret brazīlieti Tiago Perpetu (9-1-0).

Pēc krievu portāla valetudo.ru publicētās informācijas Omari Ahmedovs it kā ir aizvadījis sešpadsmit cīņu, no kurām vienā piedzīvojis zaudējumu. Taču portāls sherdog.com (Šeit reģistrēti visi oficiālie cīkstoņi, cīņu pasākumi un rezultāti – J.E.), kas ir pasaules vadošā MMA statistikas vietne, norāda, ka krievu sportists ringā aizvadījis vienpadsmit maču visos svinot uzvaras.

Domājams, ka ticēsim sherdog.com un vadoties pēc šī portāla sniegtajiem datiem, Ahmedova skaļākās uzvaras ir pār brazīlieti Fabrisio Naskimento (24-13-0) un poli Rafalu Haratjuku (3-1-1), taču pārējie viņa „upuri” bijuši ar diezgan pašvakiem statistiskajiem rādītājiem.

Savukārt realitātes šova „The Ultimate Fighter: Brazil” dalībniekam Tiago Perpetu ir vairāk ar ko palielīties. Pirmkārt, viņš UFC aizvadījis jau vienu cīņu, kurā svinējis uzvaru pār Leonardo Mafru (9-1-0), otrkārt, pirms tam viņš uzveicis arī Brazīlijā populāros Edgaru Filho (12-4-0) un Viliamu Santosu (5-5-0).

Jāpiemin, ka Perperu janvārī bija paredzēta cīņa ar nīderlandieti Maiklu Kuiperu (12-2-0), taču brazīlieša traumas dēļ šis mačs tika atcelts. Šī savainojuma vainas dēļ viņš dīkstāvē nostāvējis pusotru gadu.

Izmantotie resursi:
Valetudo.ru - Бои без правил
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...