Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Frenkam Miram trauma, atceļas cīņa ar Danielu Kormjē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Frenkam Miram trauma, atceļas cīņa ar Danielu Kormjē
Frenks Mirs
Foto: mmalinker.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Frenks Mirs (16-6-0) treniņos guvis savainojumu, kā rezultātā spiests atteikt cīņu ar Strikeforce smagā svara turnīra uzvarētāju Danielu Kormjē (10-0-0), kurai bija jānotiek 3. Novembrī šova "Strikeforce: Cormier vs. Mir” ietvaros, ziņo mmajunkie.com

Bijušajam olimpietim Danielam Kormjē vadoties pēc līguma Strikeforce rindās palicis aizvadīt vēl tikai vienu cīņu, taču sportistam grūti sagaidīt to dienu, kad varēs beidzot aizvadīt „dembeļa” maču un parakstīt līgumu ar UFC, jo viņam nepārtraukti mainās pretinieki un pārliekas cīņas datums.

Pēc maijā izcīnītās uzvaras Strikeforce smagsvaru turnīrā, organizācijas vadība ilgi vilcinājās ar nākamā Kormjē pretinieka vārda paziņošanu un cīņas datuma nolikšanu. Pēc ilgām spekulācijām beidzot tika publicēts bijušā UFC čempiona Tima Silvias vārds, taču pēc neilga laika Silviu nomainīja cits bijušais UFC čempions Frenks Mirs. Taču tagad Mirs ir satraumējies un Strikeforce bosiem atkal jāmeklē priekš Daniela jauns oponents.

Savu kandidatūru izvirzījuši bijušie Strikeforce smagā svara turnīra dalībnieki – bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis (17-9-0) un brazīliešu smagsvars Fabricio Verdums (16-5-1).

„Ja UFC vēlēsies sazināties ar mani un, ja [„Kings MMA” treneris] Rafaels [Kordeiro] teiks, ka ir ok, protams, es cīnīšos,” netieši savu piekrišanu cīņai ar Danielu Kormjē devis Fabricio Verdums.

Tā kā Kormjē – Mira cīņa atcelta, 3. novembra šova galvenā dueļa vietu ieņēmusi titula cīņa par Strikeforce vidējā svara čempiona jostu starp titula turētāju Luku Rokholdu (10-1-0) un Lorenzu Larkinu (13-0-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-09-21 11:19, pirms 12 gadiem
Ar nepacietību gaidu, kad kormjē startēs UFC! UFC spicie veči dabūs pasvīt ar JDS priekšgalā...