Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arlovskis atsakās no cīņas ar Makkorklu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis atsakās no cīņas ar Makkorklu
Andrejs Arlovskis
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis (16-9-0), kurš šobrīd pārstāv no jauna dzimušās MMA federācijas ProElite rindas atteicies no cīņas ar citu bijušo UFC atlētu Šonu Makkorklu (12-2-0), ziņo mmajunkie.com

Andrejs Arlovskis pēc līguma beigām ar Strikeforce, kuras rindās ciesti trīs zaudējumi pēc kārtas, noslēdza kontraktu ar atjaunoto organizāciju ProElite. Pie tam debijas mačā, kurš notika 27. augustā viņš izcīnīja uzvaru pār amerikāņu bokseri Reju Lopezu, tādejādi pārtraucot četru cīņu neveiksmju sēriju.

Kā nākamo cīņu ProElite Arlovskim piedāvāja aizvadīt pret bijušo UFC cīkstoni Šonu Makorklu, taču baltkrieva komanda pagaidām nezināmu iemeslu dēļ atteicās no šī piedāvājuma.

Iespējams Arlovska pārstāvji apzinās, ka Makorkls nebūs tik ērts pretinieks priekš bijušā čempiona kāds bija Lopezs. Andreja kritiens no pasaules reitingu otrās pozīcijas ir bijis diezgan smags un tagad sportista pārstāvji cenšas reanimēt Arlovska statistiku un karjeru.

Domājams, ka nākamā Andreja Arlovska pretinieka vārdu uzzināsim tuvākās nedēļas laikā.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-09-20 09:06, pirms 13 gadiem
Tas, ka ar Arlovski kaut kas nav labi, tas tāpat skaidrs Reku interesantāka ziņa- Dens Hendersons atgriežas UFC. 19. novembrī viņam cīņa pret Maurisio Rua. Būs interesanti. Es lieku uz hendersonu, jo Šoganu var uzvarēt ar vienu fundamentālu sitienu. Bet vēl viens jautājums - Strikeforce tiešām ir miris? Overīma nav, Hendersona nav, Diaza nav... kurš tur vispār ir palicis?

     [+] [-]

, 2011-09-20 10:47, pirms 13 gadiem
Man žēl Arlovska, patiešām patika. Patīk viņa personāžs. Taču viņa pēdējās četrās cīņās zāģis, iespējams, liecina par kkādām problēmām.

Negribu teikt, ka Rua ir švaks pretinieks, bet es gribētu, lai Dens cīnās, piem., pret Rashad Evans.

     [+] [-]

, 2011-09-20 12:37, pirms 13 gadiem
Rua normāls pretinieks! Pret Jones tikai izskatījās pagalam švaki! Visādi citādi būs labs faits!

fixaiz rakstīja: Man žēl Arlovska, patiešām patika. Patīk viņa personāžs. Taču viņa pēdējās četrās cīņās zāģis, iespējams, liecina par kkādām problēmām.

Negribu teikt, ka Rua ir švaks pretinieks, bet es gribētu, lai Dens cīnās, piem., pret Rashad Evans.

     [+] [-]

, 2011-09-20 12:48, pirms 13 gadiem
Dīvaini, ka Hendersons necīnīsies pret čempi (MW vai LHW). Varētu labu ažiotāžu uztaisīt. A tā viņš zaudēs Shogunam un visi prieki beigsies.

     [+] [-]

, 2011-09-20 18:30, pirms 13 gadiem
Ne MW, ne LHW čempji īsti nav brīvi. Andersonam tikko jau bija cīņa un šamais atgriezīsies ringā tikai 2012. gada sākumā, bet Jone Jones cīņa ar Rampage Jackson. Vispār nedomāju, ka Hendersons zaudēs šoganam - žoklis Hendersonam no tērauda, bet šogans nav nekāds submission eksperts!

Luca Toni rakstīja: Dīvaini, ka Hendersons necīnīsies pret čempi (MW vai LHW). Varētu labu ažiotāžu uztaisīt. A tā viņš zaudēs Shogunam un visi prieki beigsies.

     [+] [-]

, 2011-09-20 20:55, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Tas, ka ar Arlovski kaut kas nav labi, tas tāpat skaidrs Reku interesantāka ziņa- Dens Hendersons atgriežas UFC. 19. novembrī viņam cīņa pret Maurisio Rua. Būs interesanti. Es lieku uz hendersonu, jo Šoganu var uzvarēt ar vienu fundamentālu sitienu. Bet vēl viens jautājums - Strikeforce tiešām ir miris? Overīma nav, Hendersona nav, Diaza nav... kurš tur vispār ir palicis?
Es vel piebildisu ka ari Jason Mayher miller un Cung LEE ari ir UFC

     [+] [-]

, 2011-09-21 09:01, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Ne MW, ne LHW čempji īsti nav brīvi. Andersonam tikko jau bija cīņa un šamais atgriezīsies ringā tikai 2012. gada sākumā, bet Jone Jones cīņa ar Rampage Jackson. Vispār nedomāju, ka Hendersons zaudēs šoganam - žoklis Hendersonam no tērauda, bet šogans nav nekāds submission eksperts!
Žoklis ir viens, bet Hendersons ir manāmi lēnāks, Shoguns uz kājām ir viens no labākajiem MMA un žoklis viņam nav neko sliktāks. Domāju, ka Hendersons to apzināsies un mēģinās uz wrestlošanu iziet, bet taisot takedownu ļoti jāuzmanās no Shoguna ceļiem. Manuprāt, viss būs atkarīgs no tā, kā Hendersons darīs sākumā, ja viņš uzreiz mēģinās uz wrestlošanu iziet, dabūs ātru takedownu un spēs nedaudz nogurdināt Shogunu, tad viņam ir iespēja vinnēt. Bet ja viņš sākumā gribēs pamēģināt laimi ar savu labo roku stāvus, tad slikti beigsies, jo Shoguns ir daudzpusīgāks, veiklāks un ar kombinācijām var apdullināt Hendersonu (tā pat kā Andersons, kas ļāva dabūt RNC). Pēc tam viņš sabijies metīsies kājās un var ieēst kādu labu celi. Lai arī Hendersona žoklis ir no granīta, tomēr arī viņu var apturēt ar attiecīgiem sitieniem. Bet nu man patīk abi cīkstoņi, negribās, lai kāds zaudētu.

     [+] [-]

, 2011-09-21 10:51, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Lai arī Hendersona žoklis ir no granīta, tomēr arī viņu var apturēt ar attiecīgiem sitieniem. Bet nu man patīk abi cīkstoņi, negribās, lai kāds zaudētu.
Lai arī cik smieklīgi tas nebūtu, bet, man liekas, niču vēl mazāk gribas redzēt

     [+] [-]

, 2011-09-21 11:47, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: Lai arī cik smieklīgi tas nebūtu, bet, man liekas, niču vēl mazāk gribas redzēt
Nav gadījumā tagad tā, ka Draw vairs nevar būt? Vai to tikai kkad taisās pieņemt?

     [+] [-]

, 2011-09-21 17:34, pirms 13 gadiem
fixaiz rakstīja: Nav gadījumā tagad tā, ka Draw vairs nevar būt? Vai to tikai kkad taisās pieņemt?
to tikai pieņems drizuma cik saparau no Vaita

     [+] [-]

, 2011-09-21 18:07, pirms 13 gadiem
normāls offtopic's, ja kas. lai gan par arlovski nevienam nekas nav sakāms, haha

     [+] [-]

, 2011-09-22 06:39, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: normāls offtopic's, ja kas. lai gan par arlovski nevienam nekas nav sakāms, haha
bet ko darīt, ka par svarīgākajām ziņām neraskta. jāsadzīvo ar to,kas ir

     [+] [-]

, 2011-09-22 09:34, pirms 13 gadiem
NickeLBack rakstīja: Es vel piebildisu ka ari Jason Mayher miller un Cung LEE ari ir UFC
Diemžēl Vitor Belford cīņa ar Cung Lee atkrīt . Lee tagad cīnīsies ar Wandarlei Silva.