Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits: „Gribu, lai Veidmans ar Belfortu cīnītos Brazīlijā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: „Gribu, lai Veidmans ar Belfortu cīnītos Brazīlijā”
Vitors Belforts (no kreisās) un Kriss Veidmans
Foto: jornaldehoje.com.br

UFC prezidents Dana Vaits ir ieinteresēts, lai UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans (12-0-0) nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadītu ar brazīlieti Vitoru Belfortu (24-10-0). Viņš vēlas, lai cīņa notiktu Brazīlijā, taču vispirms Belfortam jāatrisina licences jautājumi ar Nevadas štata atlētisko komisiju.

„Mēs vēlētos sarīkot šo cīņu. Šim mačam vajadzēja notikt jau pirms divkaujas starp Veimandu un Mačidu. Šī cīņa ir interesanta ne tikai priekš mums, bet arī priekš paša Krisa Veidmana,” pārliecināts UFC prezidents Dana Vaits.

„Kriss pats izsauca Vitoru uz cīņu. Un, ja cīņa notiks, mēs varētu to uzrīkot Brazīlijā. Ar nepacietību gaidu, kad Nevadas štata atlētiskā komisija Belfortam piešķirs licenci.”

„Kā tikko komisija atļaus Belfortam cīnīties, tā uzreiz paziņosim par šo cīņu. Vitoram jāsakārto jautājumi ar Nevadu un tikko kā tas notiks mēs uzrīkosim šo cīņu Brazīlijā.”

Jāatgādina, ka Veidmana un Belforta cīņa bija ieplānota 24.maijā Lasvegasā. Pēc Belforta atteikuma Veidmanam tika atrasts jauns pretinieks – Lioto Mačida (21-5). Vitora atteikums notika pēc tam, kad Nevadas štata sporta komisija pārtrauca izdot atļaujas testosteronu aizvietojošajai terapijai (TAT), kas pēc daudzu ekspertu domām palīdz uzlabot rezultātus. Un kā zināms, brazīliešu cīkstonis jau ilgus gadus sēž uz TAT.

TAT tiek izmantota medicīnā, lai mākslīgi paaugstinātu testosterona līmeni, tiem, kam ir testosterona deficīts, taču tiek uzskatīts, ka profesionāliem sportistiem tas palīdz uzlabot rezultātus.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...