Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džefs Monsons grib trešo cīņu ar Alekseju Oleiņiku

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džefs Monsons grib trešo cīņu ar Alekseju Oleiņiku
Džefs Monsons
Foto: allboxing.ru

MMA veterāns, bijušais UFC smagā svara čempiona titula pretendents Džefs Monsons (49-15-1) vēlas vēl vienu cīņu ar ukraiņu sportistu Alekseju Oleiņiku (44-9-1), ar kuru amerikānis ticies divas reizes. Par cik sportists uzskata, ka otrajā cīņā viņš zaudējis, jo nebija pietiekami daudz laika, lai sagatavotos, viņš pieprasa trešo, izšķirošo maču, kurā būs redzams, kurš tad ir labākais.

Četrdesmit divus gadus vecais Džefs Monsons ar par sevi sešus gadus jaunāko Alekseju Oleiņiku cīņu laukumā ticies divas reizes. Pirmo reizi sportisti dūres savā starpā krustoja pirms gada un tajā mačā uzvaru ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Monsons.

Savukārt revanšs notika šā gada 20. jūnijā, kurā uzvaru otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Oleiņiks, kam šī bija piektā uzvara pēc kārtas. Jāpiemin, ka Džefam revanšs ar ukraini tika piedāvāts nedēļu pirms nozīmētā cīņu šova un sportists, protams, piekrita, lai arī 8. jūnijā Monsons aizvadīja cīņu ar Magomedu Maļikovu (7-2-0), kurā sportistam tika pārsista uzacs.

Pieredzējušais amerikāņu cīkstonis izteicās, ka viņš nebūtu arī pret revanša maču ar Maļikovu, taču pagaidām tāda cīņa nav iespējama, jo krievu smagsvaram augustā paredzēta cīņa ar Čabanu Ka (6-1-1). Jāatzīmē, ka Maļikova – Monsona cīņa bija visai strīdīga, jo tajā tika pieļautas vairākas rupjas tiesāšanas kļūdas, kā arī dīvains bija daktera lēmums, ieraugot Džefa pušumu, noņemt no tālākās cīņas. Ir iesniegts protests un gan jau kādreiz uzzināsim vai šīs cīņas iznākums tiks mainīts vai tomēr tiks atstāts tāds kāds ir.

Izmantotie resursi:
Все о ММА, смешанных единоборствах, миксфайте,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...