Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evans: „Džonss saplosīt Teikseiru”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evans: „Džonss saplosīt Teikseiru”
Rašads Evans
Foto: mmamania.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (19-3-1) uzskata, ka patreizējais UFC pussmagā svara čempiona jostas turētājs Džons Džonss (19-1-0) 26. aprīlī gaidāmajā cīņā ar brazīliešu sportistu Gloveru Teikseiru (22-2-) izcīnīs vieglu uzvaru.

„Domāju, ka Džonss Teikseiram pāries pāri kā buldozers. Šī cīņa līdzināsies Džona Džonsa mačam ar Kvintonu Džeksonu. Visi zina, ka Glovers ir ļoti labs un pieredzes bagāts cīkstonis, taču viņa galvenais mīnuss ir tas, ka viņš švaki turas uz kājām,” savās domās dalījās Rašads Evans, kurš savulaik bija komandas biedrs ar Džonu Džonsu.

„Teikseira pa cīņas laukumu kustas ne īpaši labi, tāpēc viņš nav bīstams priekš Džonsa. Domāju, ka Džons uzvarēs uz sava ātruma rēķina, jo ātri var uzsākt uzbrukumu un ātri var atkāpties, ja tas ir nepieciešams.”

„Gloveram nav īpaši stipra galva, piemēram, cīņā ar [Raiens ] Beideru viņš grīļojās kā piedzēries šoferis pie stūres. Savukārt Džonss šoreiz uz cīņu neizies tik pašpārliecināts kā vienmēr. Viņš pēc cīņas ar Gustafsonu guva labu mācību, tāpēc būs ļoti fokusējies.”

„[Bijušais Strikeforce čempions] Muhameds Lavals, kurš trenējas ar Teikseru vienā klubā, teica, ka brazīlis šobrīd ir īsts slepkava. Līdzīgus apgalvojumus izteikuši arī citi cīkstoņi. Taču, ja man būtu jāizdara izvēle uz ko uzlikt 100 dolāru, jebkurā gadījumā liktu Džonu Džonsu. Domāju, ka Dzonss saplosīs Teikseiru.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...