Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evans: „Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Džonsu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evans: „Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Džonsu”
Rašads Evans
Foto: ufc.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (17-1-1) uzskata, ka cīņa pret viņa bijušo kluba biedru no „Jackson’s MMA”, patreizējo čempionu Džonu Džonsu (15-1-0) priekš viņa ir daudz principiālāka kā mačs ar citu bijušo čempionu Kvintonu Džeksonu (32-10-0).

„Esmu pārliecināts, ka izcīnīšu uzvaru. Vai Džons ir labs cīkstonis? Jā, viņš ir labs cīkstonis. Viņam ir lielisks profesionālais augums, un to es vienmēr esmu atzīmējis, kad sākas runas par viņa cīkstoņa īpašībām. Viņš ir labs sportists, taču es viņu uzvarēšu,” pārliecināts Rašads Evans.

„Mana cīņa ar Kvintonu Džeksonu bija pēc principa „tu man nepatīc un es tev nepatīku”, taču ar Džonu Džonsu tas būs daudz personiskāk. Tas būs nopietns pārbaudījums. Šajā cīņā nedrīkst ļaut vaļu emocijām.”

„Nezinu vai viņš ir zem spiediena, taču es zinu, ka Džons šo cīņu uztver ļoti nopietni par cik šis mačs ir personiska lieta priekš viņa treneriem. Kad tev visu laiku ausī čukst: „Tiec pie viņa, tev jātiek pie viņa,” – tas rada spiedienu.”

„Kas saistīts ar to, ka Džonsa stūrī būs Gregs Džonsons, tad par to es neesmu pārsteigts. Lai arī viņš saka, ka negatavos Džonsu šim duelim, taču tik un tā viņš šajā lietā spēlē savu lomu par cik atrodas vienā treniņu zālē.”

„Mani grūti uzpirkt ar šo stāstu. Vienu lietu par Gregu zinu – viņam patīk uzmanība. Viņš nepalaidīs garām iespēju pazīmēties kameru priekšā.”

„Pēc cīņas neskatoties uz rezultātu, es uzvedīšos kā džentelmenis un paspiedīšu roku gan Gregam, gan Vinkeldžonam. Taču nedomāju, ka mēs atjaunosim vecās attiecības, kuras saistīja mūs agrāk.”

Atgādinām, ka bijušo kluba biedru cīņa notiks jau šo sestdien, 21. aprīlī, Atlantā (ASV) šova „UFC 145” ietvaros, kur Rašada Evansa un Džona Džonsa cīņa būs tā vakara galvenais notikums.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...