Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hektors Lombards saņēmis piedāvājumu no UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hektors Lombards saņēmis piedāvājumu no UFC
Hektors Lombards
Foto: cubanfighter.com

Bellator vidējā svara čempions, kubiešu izcelsmes austrālietis Hektors Lombards (31-2-1) saņēmis piedāvājumu noslēgt līgumu ar UFC (Ultimate Fighting Championship), tā šodien masu medijiem ziņoja Bellator (Bellator Fighting Championships) prezidents Bjorns Rebnijs.

Hektora Lombarda līguma termiņš ar Bellator ir beidzies un šobrīd kubietis ir brīvā aģenta statusā. Lai arī sportistu ar organizāciju vairs nesaista līgumsaistības, Ballator ir pirmā roka uz Hektoru, ja viņa spēj piedāvāt tādu pašu summu kā citas kompānijas, kuras kubieti vēlas redzēt savās rindās. Dažas dienas atpakaļ Bjorns Rebnijs no Lombarda advokāta saņēmis UFC piedāvātā līguma kopiju un tagad viņi lems vai Hektoram piedāvāt jaunu līgumu vai tomēr šķirsies no savas lielākās zvaigznes.

„Uz doto momentu esam saņēmuši sešdesmit lappušu līgumu no UFC, ko mums atsūtīja Hektora advokāts. Mēs gaidām pilnu dokumenta versiju, lai zinātu, kas īsti viņam tika piedāvāts,” komentē Rebnijs.

„Realitāte ir tāda, ka Lombardam viss būs labi neskatoties uz to, kur viņš turpinās karjeru. Viņš ir viens no labākajiem planētas vidējā svara cīkstoņiem.”

„Mums priekšā stāv liels turnīrs („Bellator 66” – J.E.). Uzreiz pēc viņa mēs ar partneriem uzmanīgi izanalizēsim līgumu un pieņemsim stratēģisku lēmumu vai ir vērts sacensties ar UFC. Ja nē, tad mēs novēlam Hektoram visu to labāko un laidīsim viņu uz UFC, lai nokautē tur visu.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...