Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Februāra beigās Rīgā notiks "KOK World GP" posms

Februāra beigās Rīgā notiks "KOK World GP" posms
Publicitātes foto

Viens no lielākajiem cīņu turnīriem pasaulē notiks "Arēnā Rīgā" jau 27. februārī, kad tur risināsies "KOK World GP 2016" posms, kurā piedalīsies arī labākie Latvijas sportisti Zaurs Džavadovs, Vjačeslavs Teviņš un Raimonds Aukštikalnis, informē portāls qazeta.net.

Pasaules projekts KOK ir piepildīts ar vairākiem pārsteigumiem un grandiozo šovu. Tieši tāpēc KOK turnīrus translē 122 pasaules valstīs un pēc skatītāju daudzuma var salīdzināt ar F1 sacīkstēm.

Nesen pasaules mēroga K-1 zvaigzne Ernesto Hūsts par Rīgā gaidāmajām sacensībām izteicās: "Pasaules projekts "KOK World GP" palīdz jaunai paaudzei īstenot sapņus, jo uz doto brīdi KOK ir lielākais un populārākais K-1 cīņu projekts visā pasaulē. Tā ir arī unikāla iespēja cīnītājiem parādīt savu meistarību. Bet šovu ir jāredz katram un katram ir jāsajūt visu cīņu adrenalīnu."

Vakara gaitā visi viesi redzēs cīņu par "Bushido" čempiona titula jostu. Ringā parādīsies rīdzinieks Zaurs Džavadovs un viņa pretinieks - skandalozais Brazīlijas pārstāvis Rodrigo Fereira.

Vairāk informācijas turnīra oficiālajā lapā KOK Fights Latvia