Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sadikovs otrais karatē turnīrā "Paris Open"

Jānis Pārums

Sadikovs otrais karatē turnīrā "Paris Open"
Ruslans Sadikovs
Foto: bkkl.lv

Viens no prestižākajiem un spēcīgākajiem karatē turnīriem pieaugušajiem "Paris Open" aizvadītās nedēļas nogalē notika Francijas galvaspilsētā Parīzē. Tajā sudraba medaļu spēja izcīnīt Ruslans Sadikovs.

Sacensību organizatori Francijas Karatē Federācija uz šo grandiozo turnīru ielūdz tikai dažādu valstu karatē nacionālo izlašu pārstāvjus. "Paris Open" dalībnieku pulkā bija dalībnieki no vairāk nekā 30 pasaules valstīm.

Latvijas šajā turnīrā pārstāvēja: Eiropas junioru čempions un Pasaules čempionāta junioriem vicečempions Kalvis Kalniņš(KK Milons), pasaules junioru vicečempions Ruslans Sadikovs (Baltijas karatē klubs) un Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļnieks Andrejs Ozerovs (KK Tan).

Pirmais startu sāka Kalvis Kalniņš. Viņš startēja pēc ilgāka pārtraukuma, tāpēc šīm uz sacensībām nespēja sasniegt pietiekami labu formu un pirmajā kārtā piekāpās Meksikas pārstāvim. Pirmajā cīņā zaudējumu piedzīvoja arī Andrejs Ozerovs.

Vislabāk veicās Ruslanam Sadikovam. Viņš pārspēja savus oponentus no Ķīnas, Austrijas, Maķedonijas, Turcijas un Francijas, iekļūstot sacensību finālā, kur diemžēl piekapās Holandes pārstāvim. Tomēr jāuzsver, ka nevienam sportistam no Latvijas līdz šim nebija izdevies tikt pie godalgas "Paris Open" sacensībās.

     [+] [-]

, 2010-01-19 17:56, pirms 14 gadiem
Russel molod4ik

     [+] [-]

, 2010-01-20 12:13, pirms 14 gadiem
drausmas

     [+] [-]

, 2010-01-20 22:35, pirms 14 gadiem
apsveicam Ruslanu, bet bilde gan veca ielikta..

     [+] [-]

, 2010-02-10 00:25, pirms 14 gadiem
Spasibo za podderzhku! ))