Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Morozovs zaudē nākamajam čempionam

Jānis Pārums

Eiropas U-23 čempionātā džudo Latvijas pārstāvis Maksims Morozovs (svara kategorijā līdz 66kilogramiem) izstājās jau pēc pirmās cīņas, kurā atzina nākamā čempiona pārākumu, informē sacensību organizatori.

Pirmā kārta Morozovam bija brīva, bet otrajā nācās cīnīties ar spēcīgo ungāru Bensu Zambori, kuram Latvijas džudists piekāpās, no cīņas izstājoties. Vēlāk Zambori pārliecinoši aizvadīja visas cīņas, uzvarot tajās un kļūstot par Eiropas čempionu. Iepriekšējos gados Zambori ticis arī pie Eiropas junioru čempionāta sudraba un Eiropas kadetu čempionāta bronzas.

Latviju Eiropas U-23 čempionātā pārstāv četri džudisti. Morozovs savu startu jau ir noslēdzis, bet Artūram Kurbānovam (līdz 73kg), Aigaram Mīlenbergam un Andrejam Tomašovam (abi – līdz 90kg) tie vēl tikai priekšā.

Izmantotie resursi:
ippon.org