Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fitčs trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveic Okami

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fitčs trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveic Okami
Džons Fitčs cīņā ar Jušinu Okami
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju UFC un WSOF pusvidējā svara čempiona titulu pretendents amerikānis Džons Fitčs (27-7-1) vakarnakt cīņu šova “WSOF 24” galvenajā mačā trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveica bijušo UFC un WSOF titulu pretendentu, bet vidējā svarā, japāni Jušinu Okami (30-10-0).

Cīņa starp MMA cīņu sporta veterāniem Džonu Fitču un Jušinu Okami notika pusvidējā svara divīzijā, kas priekš japāņa, kurš parasti startē vidējā svarā, bija debija.

Tiesa, Okami šī pieredze vienu svara divīziju augstāk nebija īpaši veiksmīga. Sportisti cīņu būrī aizvadīja visus trīs piecu minūšu raundus, kuros neliels pārsvars piederēja trīsdesmit septiņus gadus vecajam Fitčam, ko arī atspoguļoja sānu tiesnešu pieraksti, kuri vienbalsīgi uzvaru pēc punktiem 30-27, 30-27 un 29-28 atdeva Džonam Fitčam.

Pateicoties šai uzvarai, Fitčs nopelnīja otro iespēju nākamajā mačā pacīnīties par WSOF pusvidējā svara titulu, kurš uz doto mirkli ir vakants.

Priekš amerikāņa šī bija pirmā uzvara pēc zaudējuma titula cīņā ar nu jau bijušo WSOF čempionu Rosimaru Palharesu (18-6-0), savukārt Jušins Okami piedzīvoja otrajā cīņā pēc kārtas.

“WSOF 24” cīņu rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Jon FitchYushin Okamidecision (unanimous)35:00
2.Blagoi IvanovDerrick MehmenTKO (strikes)24:33
3.Nick NewellTom Marcellinodecision (unanimous)35:00
4.Vinny MagalhaesMatt Hamillsubmission (kneebar)11:08
5.Magomed BibulatovDonavon Frelowdecision (unanimous)35:00
6.Rick GlennAdam WardKO (punches)21:27
7.Alexandre AlmeidaSaul Almeidasubmission (rear-naked choke)11:23

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...