Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džons Džonss cīnīsies ar Čelu Sonenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džons Džonss cīnīsies ar Čelu Sonenu
Džons Džonss
Foto: mmamania.com

Noskaidrojies, ka nākamais pretendents uz Džonam Džonsam (17-1-0) piederošo UFC pussmagā svara čempiona jostu būs nesenais UFC vidējā svara čempiona titula pretendents Čels Sonens (27-12-1). Sportistu divkauja nolikta uz nākamā gada 27. aprīli.

UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss piekritis kļūt par MMA realitātes šova „The Ultimate Fighter 17” vienu no treneriem. Savukārt otru komandu vadīs, nevis kā iepriekš baumoja Strikeforce smagā svara turnīra laureāts Daniels Kormjē (10-0-0), bet gan skandalozais Čels Sonens.

Šova filmēšana sāksies jau šomēnes, taču fināla cīņas par TUF kroni un UFC titulu notiks tikai nākamā gada 27. aprīlī. Kā jau visiem zināms, tad pēc noteikumiem turnīra galvenajā cīņā būrī tiekas abu komandu treneri.

Jāpiemin, ka Džonsam jau agrāk bija iespēja tikties ar Sonenu. Tāda iespēja čempionam pavīdēja, kad toreizējais titula pretendents Dens Hendersons guva savainojumu un viņa vietu pieteicās ieņem skandalozais amerikānis.

Džonss atteicās no aizvietotāja un līdz ar to tika atcelts arī viss pasākums.

Izmantotie resursi:
www,sherdog.com

     [+] [-]

, 2012-10-18 22:28, pirms 12 gadiem
Laika vilksana...
Kamer neies pa rinki Macida, Rua un Evanss Dzons 100procenti patures titulu...
Silva neies svarakategoriju augstak, parejie nu netur lidzi Dzonsam...
E
Patik ka poiks cinas, bet es par Sugaru

  +1 [+] [-]

, 2012-10-19 08:55, pirms 12 gadiem
TUF ar Sonnenu gan būs konfektīte Čalis māk trollot. Un vēl pretī ar humoru izjūtu apdalītais čīkstulis Džons, tas noteikti būs rēcīgi.

Laikam UFC saprata, ka pēdējie TUFi ir sūdi. Cerams, ka beidzot būs arī kāda normāla svara kategorija, a to ZB pēdējos 4os vislaik pundursvari.

     [+] [-]

, 2012-10-20 13:30, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: TUF ar Sonnenu gan būs konfektīte Čalis māk trollot. Un vēl pretī ar humoru izjūtu apdalītais čīkstulis Džons, tas noteikti būs rēcīgi.

Laikam UFC saprata, ka pēdējie TUFi ir sūdi. Cerams, ka beidzot būs arī kāda normāla svara kategorija, a to ZB pēdējos 4os vislaik pundursvari.
nu ko tu vari tiem pundursvariem plīties visu laiku?

par pašu TUF - no vienas puses zbis būtu no realitātes šova viedokļa, jo durr - Sonens. bet galīgi nav pelnīts tas pretendenta status. saprotu varētu nobrūķēt muti, lai nav TIK daudz pretendentu jāpiekauj, lai tiktu pie iespējas, bet šitas ir pār strīpu.

bet nu labi, nav jau tā negribētu šito redzēt.