Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mironcevam trauma, Džavadovs cīnīsies ar Gromadzki

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mironcevam trauma, Džavadovs cīnīsies ar Gromadzki
Zaurs Džavadovs (no kreisās) un Tomaš Gromadzkis
Foto: fightsport.pl

Savainojumu guvis Latvijas čempions kikboksā Artjoms Mironcevs, kuram 18. oktobrī bija ieplānota titula cīņa par vakanto Baltijas čempiona jostu ar titulētāko mūsu valsts vidējā svara kikbokseri Zauru Džavadovu. Sakarā ar Mironceva traumu Džavadovam dūres būs jākrusto ar poli Tomašu Gromadzki.

Divdesmit septiņus gadus vecā azerbaidžāņu izcelsmes latvieša Zaura Džavadova sapnis atriebties Artjomam Mironcevam par 2009. gadā sarūpēto zaudējumu jāatliek uz kādu nenoteiktu laiku, jo rīdzinieks treniņu procesā guvis savainojumu, līdz ar to bija spiests atteikties no cīņas.

Savainoto Mironcevu cīņā ar Džavadovu nomainīs vairākkārtējais WAKO Polijas čempions kikboksā (amatieriem) Tomašs Gromadzkis, kurš uz doto brīdi uzkrājis desmit cīņu uzvaru sēriju.

„Žēl, ka Artjomam trauma un gar degunu iet cīņa par Baltijas čempiona titulu, taču viņa vietā nāks polis, kurš ir ļoti spēcīgs sportists. Domāju, ka cīņa ar Gromadzki nebūs mazāk interesanta kā tā būtu ar Mironcevu,” portālam Sporatcentrs.com klāstīja Zaurs Džavadovs.

Pēdējo reizi Zaurs ringā kāpa šā gada martā Igaunijā trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzveicot Eiropas K-1 čempionu Kevinu Renno. Jūlijā vajadzēja notikt Džavadova – Renno revanša mačam, taču igaunis nedēļu pirms nozīmētās divkaujas satraumējās un bija spiests atteikties no cīņas.

Tomaš Gromadzkis

Zaurs Džavadovs

Izmantotie resursi:
HOME | MMA, UFC, Muay Thai, Boks, BJJ, KSW -...