Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Miočičs: “Es salauzīšu Overīmu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions Miočičs: “Es salauzīšu Overīmu”
Stipe Miočičs
Foto: sherdog.com

Organizācijas UFC smagā svara čempions Stipe Miočičs (15-2), kuram 10. septembrī jāaizvada sava titula pirmā aizstāvības cīņa ar bijušo organizāciju Strikeforce un DREAM čempionu Alisteru Overīmu (41-14), uzskata, ka nīderlandietis nav viņa tas nopietnākais pretinieks.

Trīsdesmit trīs gadus vecais Miočičs par UFC smagā svara čempionu kļuva šā gada maijā, no troņa gāžot brazīliešu smagsvaru Fabrisio Verdumu (20-6-1).

Savu pirmo titula aizstāvības maču horvātu izcelsmes amerikānis aizvadīs 10. septembrī cīņu šova “UFC 203” ietvaros pret pasaules smagā svara reitingu ceturto numuru Alisteru Overīmu. Neskatoties uz to, ka Overīms tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem smagsvariem, Miočičs domā, ka nīderlandietis viņam nav tas nopietnākais pretinieks.

“Šajā cīņā jūs redzēsiet mani labākajā versijā. Es iesoļošu cīņu būrī, salauzīšu Overīmu un čempiona jostu savā īpašumā turēšu ļoti ilgu laiku,” pārliecināts UFC čempions Miočičs.

“Alisters, lai paaugstinātu savu pārliecību var teikt, ko vien vēlas, taču es tajā laikā trenējos bez apstājas un esmu savā labākajā formā.”

“Piekrītu, Overīms ir spēcīgs puisis, cīnījies ar labākajiem, uzvarējis K-1 turnīrā, labs parterā, kā arī stājā. Arī es esmu cīnījies ar labākajiem mūsu divīzijas cīkstoņiem, un Overīms ir kārtējais pretinieks, ko liek man pretī, lai es viņu noguldītu uz ringa dēļiem. Plānoju čempiona godā būt vēl ļoti ilgu laiku.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2016-08-18 14:26, pirms 8 gadiem
Visu cieņu. Jāsaka paldies, ka kāds vispār kaut ko raksta par šo sporta veidu. Tomēr ir arī daudz aktuālāki jaunumi par šo....