Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Toni noskaities uz Hopkinsu un Heju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Toni noskaities uz Hopkinsu un Heju
Džeims Toni

Bijušais pasaules čempions boksā trijās svara kategorijās, amerikānis Džeims Toni, kuram augusta beigās jādebitē MMA, asi atbildējis uz bokseru Bernarda Hopkinsa un Deivida Heja prognozēm, ka Toni zaudēs.

Gan bijušais pasaules čempions boksā super vidējā svarā IBF, WBC un WBA versijās Bernards Hopkinss, gan pasaules čempions boksā WBA versijā smagajā svarā Deivids Hejs ar masu mediju starpniecību diezgan kritiski izteikušies par Džeimsa Toni debiju MMA (Mixed Martial Arts).

Hejs Toni ideju tikties ar bijušo UFC čempionu divās svara kategorijā Rendiju Kotjuru nosaucis par muļķīgu ieceri, taču Hopkinss ir pārliecināts, ka Džeims šajā cīņā dabūs pa pakaļu.

„Jebkurā gadījumā viņi abi man ir nesimpātiski, tāpēc viņu vārdi man neko nenozīmē,” Džeimsu Toni citē ESPN.co.uk

„Mani neinteresē bokseru savienība. Es uztraucos tikai par Džeimsu Toni. Šī lieta attiecas tikai uz Džeimsu Toni un Rendiju Kotjuru, tāpēc Bernards var aiziet kaut kur un beidzot izlabot savus sasodītos zobus. Bet Deivids Hejs – viņš ir gejs! Man ir vienalga! Lai viņi paši klausās savās muļķībās.”

Atgādinām, ka Džeimsa Toni debija UFC un vispār cīņās bez noteikumiem notiks 28. augustā cīņu šova „UFC 118” ietvaros, kad bijušais bokseris tiksies ar UFC leģendu Rendiju Kotjuru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...