Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī Vitālijs Minakovs parakstījis līgumu ar Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arī Vitālijs Minakovs parakstījis līgumu ar Bellator
Vitālijs Minakovs
Foto: Uģis Grantiņš

Līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju parakstījis arī līdz šim neuzveiktais krievu smagsvars Vitālijs Minakovs (8-0-0), kurš savā pēdējā aizvadītajā cīņā izrēķinājās ar bijušo UFC smagās divīzijas atlētu Ediju Sančezu (13-7-0), ziņo sherdog.com

Pie amerikāņu organizācijas jaunieguvumiem Pola Deilija, Breta Rodžersa, Šona Banča u.c. pievienojies arī līdz šim MMA ringā neuzveiktais četrkārtējais pasaules čempions sambo Vitālijs Minakovs.

Interesi no Bellator puses krievu smagsvars izpelnījās pēc pārliecinošās uzvaras pār UFC veterānu Ediju Sančezu (13-7-0), kuru Minakovs jūnija sākumā šova "Fight Nights - Battle of Moscow 7" ietvaros aizsūtīja smagā nokautā.

„Līguma parakstīšana ar Bellator nozīmē to, ka viss mans smagais darbs zālē un treniņos nav bijis velti,” secina divdesmit septiņus gadus vecais Vitālijs Minakovs.

„Tas nozīmē, ka es un mana komanda visu esam darījuši pareizi un joprojām ejam pareizajā virzienā.”
Pagaidām nav zināms ne Minakova debijas datums, ne pretinieks, taču kā apgalvo pats sportists, viņš esot gatavs uzriez pat piedalīties Bellator smagsvaru turnīrā.

„Ar patreizējo treniņu režīmu es jūtu, ka esmu pilnībā gatavs, lai piedalītos gaidāmajā „Bellator Grand Prix”,” vēstīja krievu smagsvars. „Gribu, lai visi saprot, ka neesmu šeit, lai vienkārši piedalītos, es vēlos uzvarēt Bellator turnīrā un kļūt par organizācijas čempionu.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...