Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aigars Buga uzveic Vjačeslavu Skreiveru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aigars Buga uzveic Vjačeslavu Skreiveru
Aigars Buga
Foto: Levi

Šodien savu kārtējo uzvaru profesionālajās cīņās pēc K-1 noteikumiem izcīnīja daudzkārtējais Latvijas čempions karatē, Latvijas vieglā svara (līdz 60 kg) WFCA reitingu līderis Aigars Buga ("Kyokushin karate federation"; Tukums) pēc punktiem uzveicot Vjačeslavu Skreiveru ("Saņ-da"; Rīga).

Diezgan saspringtā cīņā Aigars Buga (4-0-0) pēc trīs raundu garās cīņas ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja Vjačeslavu Skreiveru (2-1-0), izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas savā profesionālajā karjerā un nostiprinoties Latvijas vieglā svara cīkstoņu WFCA reitinga pirmajā ailītē.

Cīņas sākums bija visnotaļ līdzīgs ar bīstamiem uzbrukumiem no abu kikbokseru puses. Skrejvers vairāk strādāja ar rokām, taču Buga izvēlējās taktiku, izmantojot kājas.

Otrajā raundā Buga pārņēma pilnīgu iniciatīvu, taču tuvcīņā bija vājāks par Skreiveru, tāpēc tukumnieks turpināja iesākto taktiku - strādāja uz distanci un spēra pa pretinieka kāju.

Trešajā raundā rīdzinieka kāja bija jau pamatīgi atsista. Buga vēl pielika klāt sitienu ar roku, pilnībā kontrolējot cīņas gaitu, taču nokautēt Skreiveru viņam tā arī neizdevās.

"Cīņa bija ļoti aktīva no abu sportistu puses, taču Bugam izdevās atsist Skreivera kāju un tādejādi pārņemt kontroli pār cīņas gaitu. Tagad Aigaram jāatpūšas un jāgatavojas cīņai, kura notiks jūlijā," ar sava audzēkņa plāniem dalījās Bugas treneris un aktīvais sportists Mareks Lavrinovičs.

Savu nākamo K-1 maču Aigars Buga aizvadīs 16. jūlijā Tukumā cīņu šovā "FREON: King of Latvia", kas notiks Tukuma pilsētas svētku ietvaros. Tiesa, Aigara pretinieka vārds vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali

     [+] [-]

, 2011-06-26 14:28, pirms 13 gadiem
Šūukoootssss