Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vladimirs Matjušenko parakstījis līgumu ar Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vladimirs Matjušenko parakstījis līgumu ar Bellator
Vladimirs Matjušenko
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara cīkstonis, četrdesmit divus gadus vecais baltkrievu sportists Vladimirs Matjušenko (26-7-0), ar kuru februārī UFC lauza darba attiecības, parakstījis līgumu ar citu pasaules vadošo MMA organizāciju Bellator, ziņo portāls sherdog.com

Bijušā IFL pussmagā svara čempions Vladimirs Mjatušenko Bellator rindās debitēs ar dalību organizācijas pussmagā svara turnīrā.

„Esmu pārliecināts, ka Matjušenko šajā savas karjeras etapā, atnācis uz organizāciju, kurā viņš patiešām varēs atvērties un turpinās startēt augsta līmeņa šovos,” prieku par līguma parakstīšanu ar MMA veterānu Matjušenko neslēpa Bellator prezidents Bjorns Rebnijs.

Baltkrievu cīkstonis UFC rindās kopā aizvadījis divpadsmit cīņu, no kurām astoņās svinējis uzvaras. Šī bija jau otrā reize, kad Matješenko šķiras ar UFC. Pirmā reize, kad baltkrievs šķīrās no līguma ar UFC notika 2003. gadā, taču pēc sešiem gadiem viņš atgriezās UFC, bet jau šī gada februārī pēc diviem zaudējumiem pēc kārtas viņš atkal tika atlaists.

Vladimirs Matjušenko var lepoties ar uzvarām pār Trevisu Fultonu (249-49-10), Juki Kondo (55-27-8), Antonio Rodžerio Nogeiru (21-5-0), Trevisu Viufu (68-17-0), Pedro Rizo (19-10-0), Entoniju Ruizu (29-18-0), Timu Botču (16-5-0), Igoru Pokrajacu (25-9-0) u.c. šī sporta veida slavenībām.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...