Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva nav izturējis arī atkārtotos dopinga testus

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva nav izturējis arī atkārtotos dopinga testus
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

Arī atkārtotajās (pēc cīņas) dopinga analīzēs uzrādījās, ka bijušais organizācijas UFC vidējā svara čempions brazīlietis Andersons Silva (34-6-0) pirms 31. janvārī uzvarētās cīņas pār bijušo Strikeforce čempionu Niku Diazu (26-10-0) lietojis aizliegtās vielas.

Jau ziņojām, ka Nevadas Atlētiskās Komisijas (NAC) veiktajos pirms cīņas dopinga testos brazīliešu atlēta Andersona Silvas organismā tika konstatēta anaboliskā steroīda Drostanolona un Androsterona klātbūtne.

Lai arī Silva pēc pirmo testu saņemšanas dievojās, ka dopingu nav lietojies, arī pēc cīņu rezultāti ir pozitīvi. Sportista organismā atklāta Oksazepāma un Temazepāma klātbūtne, kā arī atkārtoti uzrādījies anaboliskais steroīds Drostanolons.

Trīsdesmit deviņus gadus vecajam Silvam drīzumā būs jāstājas disciplinārās tiesas priekšā, kura lems naudas soda apmēru un diskvalifikācijas termiņu. Saskaņā ar NAC priekšsēdētāja Francisko Agulara teikto, minētās tiesas sēdes datums tiks noteikts tuvākajās dienās.

Jāpiebilst, ka uz notiesāto soliņa kopā ar Andersonu Silvu sēdīsies arī brazīlieša nesenais pretinieks Niks Diazs, kurš pieķerts marihuānas lietošanā un bijušais Bellator vidējā svara čempions Hektors Lombards (35-4-1), kura organismā tika atklāta steroīda desoksimetiltestosterona (DMT) klātbūtne.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2015-02-18 10:28, pirms 10 gadiem
UFC tak ir @$$/^^^ kāpēc vispār ielaida kontroli savās mājās ?! Vajag mācīties no pro boksa

     [+] [-]

, 2015-02-18 12:40, pirms 10 gadiem
Kārtējā "leģenda". Nezinu, protams, ko konkrētās aptieciņas preparāti dod, bet nu katrā ziņā tik ātri atgriezties ringā, tādā konktakta sportaveidā un vēl no tādas traumas, tādos gados... Likās pārāk skaisti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-23 16:28, pirms 10 gadiem
Nožēlojami...tad jau labāk būtu ar salauzto kāju gājis pensijā.